DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Storesøster og lillebror <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Jeg hadde en forferdelig natt i går så jeg gikk og la meg rett etter at Victoria var i seng. I går var vi på legekontroll på sykehuset og alt var heldigvis helt fint :)

I dag åpnet barnehagen igjen, og jeg skal helt ærlig si at det var veldig deilig! Victoria gledet seg heldigvis også. Det føles litt slemt å si at man vil at den ene ungen skal være borte på dagtid, men ungen trenger mer aktivisering enn hva jeg kan gi henne hjemme og hun storkoser seg heldigvis i barnehagen :) Vet at jeg ikke var den eneste som var irritert på planleggingsdag i går :P

William ligger og sover ved siden av meg i sofaen og Victoria har nettopp sloknet. Vi har ikke gjort noe som helst i dag annet enn å kose oss sammen nå i ettermiddag.. Jeg og William lå lenge i dag og sov og puppet om hverandre. Mistenker at det er økedøgn på gang for han vil ha mat hele tiden :/ Brystvortene mine som nettopp hadde fått ny hud..

Victoria vil holde og kose på lillebror hele tiden <3 Hun virker å ha slått seg til ro og har ikke vært mer kranglete mot meg og Kim heller:)


Utrolig å tenke på at det allerede er en uke siden William kom til verden <3Jeg syns Victoria og William ligner hverandre veldig:) Her er Victoria 2 uker gammel:)


Cirka 1 uke gammel


Nå skal jeg få i meg noe mat. All den ammingen gjør meg sulten som en ulv!

Ha en fin kveld videre:)


 

3 kommentarer

Nina Maria

30.03.2016 kl.21:05

Så herlige bilder :D

FruTaraldsen

30.03.2016 kl.21:09

Nina Maria: Tusen takk :)

krist.in

31.03.2016 kl.11:05

såå fine de er !

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits