DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Castor oil - like bra som vippeserum?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi fikk hvilt ut skikkelig. Jeg sovnet kjempetidlig i går siden jeg var så sliten, og med unntak av et par dopauser så sov jeg ganske så bra helt til klokken 09 :) I dag har jeg og Kim bare holdt på med litt småting her hjemme. Jeg har skiftet på alle sengene og ryddet litt i skapene. Får aldri gjort det på dagtid når Victoria er hjemme naturlig nok :P Midt på dagen dro vi til mine foreldre for å spise middag og for å hente frøkna:) Hun hadde kost seg masse.

Nå har roen senket seg her i huset og jeg og Kim skal bare slappe av og lade batteriene. Har en uke foran meg med rimelig fullt program i klinikken så gjelder å lade opp når man har fri:) Helt utrolig at det kun er 20 dager til termin, men det er godt at jeg har fulle dager så tiden går litt fortere:)

Først skal dere få omtalen av Castor oil (lakserolje) som jeg i en lengre periode nå har testet for å få vipper og bryn til å vokse. Dette ble jeg tipset om av en kunde i klinikken som virkelig hadde fått superfine vipper :) Jeg betalte vel rundt 150 kr på blivakker, og her får du virkelig mye produkt for pengene kontra dyre vippeserum som ligger rundt 1000lappen for 4-5 ml :)

Hva sier produsenten?

"Castor olje er en type vegetabilsk olje laget fra hjulfrø. Den er rik på fettsyrer og antioksidanter. Pukka Castor oil er av høy kvalitet og kaldpresset.Oljen er fantastisk for å nære tørr hud og fjerne stagneringer i kroppen. Brukes til økt vekst av øyebryn og øyevipper. Unngå imidlertid å få oljen inni øynene.Bruk utvortes som en "pakke" ved å bløtlegge en myk bomull eller ullklut i varm olje og legg på affektert område."


Min erfaring

Jeg har påført denne med q.-tips både på bryn og på vippekanten hver kveld ganske lenge nå, og det har gått helt fint. Ingen irritasjon i øyepartiet heller, og det er bra for huden min der blir fort irritert. Vipper og bryn har også blitt litt lengre, men ikke så bra som jeg hadde håpet på. Det er absolutt en effekt, men vippeserum fungerer definitivt best på mine vipper:) Kommer til å bruke denne som massasjeolje fremover:)

Ha en fin kveld :)

3 kommentarer

Anette

21.02.2016 kl.20:25

Takk for ærlig anmeldelse! Har sett flere bloggere skryte den opp i skyene i det siste og er av og til litt vanskelig å stole på kjøpte anmeldelser..:)

FruTaraldsen

21.02.2016 kl.20:31

Anette: Kjøpte anmeldelser kan man ofte ikke stole på dessverre :)

cuskima

21.02.2016 kl.20:51

Castor olje er jo en exfolierende og stimulerende.....og den er fin som avføringsmiddel og til tannkjøttplager mm...men å massere hele kroppen med denne er neppe så effektivt som du ønsker.

Skal håret ditt vokse fex bruker du den sammen med kokosolje ol ikkje alene og da masseres den inn i hodebunnen for å trigge hårvekst...

Du kan smøre den utenpå magen om du har mageproblemer også,men har aldri noen sinne hørt at den bør brukes på store partier

Eg ville hvertfall ikkje brukt den nå da du er gravid som massageolje og heller ikkje på barna...event kanskje på føttene for å fjerne hard hud mm?

Burde blandes med noe hvertfall :)

FruTaraldsen

21.02.2016 kl.20:54

cuskima: Nei, skal ikke bruke den på kroppen nå som jeg er gravid, men den kan sikkert brukes på skuldrene når man masseres tror du ikke? Sikkert fint på føttene ja, det var et bra tips :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits