DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Spraytan i klinikken :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet inn fra klinikken etter en lang arbeidsdag :) Har hatt en veldig morsom dag med hele 13 kunder :) Har fått jobbet en del med IPL maskinen og jeg gleder meg til å se resultatene! I dag kom også spraytanmaskinen jeg bestilte på messen forrige helg også :) Har ikke fått vært på kurs enda, og vet ikke om jeg rekker det heller før William kommer, men nå har jeg i hvert fall maskinen :) Skal få noen til å være prøvekanin sånn at jeg får blitt litt flink før jeg faktisk tar betalt for det :P Om du vil være prøvekanin kan du skrive til meg via facebooksiden til klinikken (skinclinicjessheim) :)

Spraytanmaskinen og produktene er fra aviva labs. Aviva labs er 100% økologisk, alkoholfri, parabenfri og selvfølgelig ikke testet på dyr :) Fargene jeg foreløpig har tatt inn skal kun virke på huden i 30 min før du skal dusje de av. Da kan du smøre deg og sminke deg som vanlig. Dermed slipper du å stinke selvbruning hele dagen/natta og det er et en av grunnene til at jeg valgte denne leverandøren:) Selv har jeg ikke tid til å spraye meg brun regelmessig i salong siden det er så lang "nedetid".

Her ser dere en av dagens kunder som har fått behandling med IPL. Hun har en pigmentflekk i pannen som hun vil bli kvitt. Rett etter behandling blir pigmentene mye mørkere, og det er de normalt i 5-7 dager før den blir betraktelig lysere eller borte. Det er vanlig med 1-3 behandlinger på denne type flekker, og pris per behandling 500kr. IPL kan også brukes på sprengte blodkar, arr, acnehud og til generell hudforbedring. Sjekk hjemmesiden min (www.skinclinic.no) for alt av informasjon og priser :)

Dette er veldig meg:P Spesielt da jeg var sykepleierstudent :D

Ha en strålende kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 r, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic p Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt p lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits