DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Uke 38 og pakking av fødebag :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg startet dagen med litt kunder på Nordstrand (Glød hår og velvære) før turen gikk hjem til klinikken her og litt jobbing her også. Var ferdig til normal tid i dag, så har bare kost meg hjemme siden klokken 16. Det er noe jeg ikke har vært så vant til i det siste :P I morgen er det stapp full dag igjen, mens jeg tar det litt roligere på fredag. På lørdag skal jeg til Oslo på kurs i tatoveringsfjerningslaseren jeg har kjøpt. Det er noe jeg gleder meg til for da er jeg ferdig kurset for en stund : )

Etter at frøkna la seg så har jeg brukt tiden på å pakke fødebagen. Jeg er i uke 38 nå, og det er kun litt over 3 uker igjen til termin så da er det greit å ha det klart. Om William skulle bli født nå så regnes han ikke som prematur og det er vanlig at fødsel kan starte om ikke så alt for lenge. Håper han holder seg inne i hvert fall 2 uker til siden jeg har så mye å gjøre : ) Kim er en tur på butikken en tur nå, og siden jeg fikk akutt lyst på vegetarsushi så henter han det til meg også :) Snille mannen min som er bitte litt bekymret for at jeg jobber for mye <3

Jeg har tidligere laget et innlegg om hva man bør ha i stellebagen (HER) og i fødebagen (HER) om dere vil lese de: )

Magen min er såååå stor nå og ikke minst hard! Kjennes ut som om den skal sprekke opp. Har heldigvis sluppet unna strekkmerker.

I pakkingen :)

Klær til lille W. Jeg tar med hele stellebagen hans, og hva andre ting enn disse klærne hans som blir med ser dere i linken ovenfor med tips til stellebag:)Har kanskje pakket litt mye til han for håpet mitt er jo at jeg kommer meg ut av sykehuset raskt etter fødsel, men bedre å ha med litt for mye enn litt for lite:)

Til meg:) Her er det jeg har i toalettmappen. For å spare plass så har jeg kjøpt det jeg kan i reisestørrelser. Jeg har fylt babyolje over på en liten reiseflaske også. Jeg er helt avhengig av weleda sin babyolje som øyesminkefjerner og nedentilvask. Tro meg; Du vil ikke vaske deg nedentil med sykehuset sin såpe, men vaske seg vil du :P Sjampo og balsam må jeg også ha med eget av selv om de har sjampo på sykehuset.

Nattkjole

3 stk ammebh, 3 par sokker og 3 par bomullstruser. Sexy truser blir hjemme (Ikke at jeg har fått på meg noe som ligner sexy undertøy på  en god stund:P)

Kosedresser fra Calvin Klein. Deilig tøy som ikke klemmer noe sted. Ingen planer om å ta med vanlige jeans for å si det sånn:) De kommer ikke til å passe på en god stund uansett:)

For å få magen og hoftene til å trekke seg tilbake så har jeg gått til innkjøp av disse. Mange sverger til dette, og siden jeg skal ha veldig kort permisjon er det fristende å prøve å få magen flat litt raskere:)

En myk singlet, en vanlig løs dressbukse som er for stor og en stor bomullsgenser er det jeg tenker å reise hjem i :)

Ekstra singlet og lett ullgenser. Det er tross alt ganske kaldt i mars, og plutselig er man gulpet ned :P

Ha en strålende kveld :)

13 kommentarer

Tina Marie

17.02.2016 kl.20:36

Så mye fint! Masse lykke til :)

FruTaraldsen

17.02.2016 kl.21:00

Tina Marie: Tusen takk :)

Charlene Marie

17.02.2016 kl.21:05

Så utrolig vakker gravid du er. Savner det skikkelig når jeg ser sånne bilder som dette <3 Nyt den siste tiden, og masse lykke til med fødsel. Ser ikke ut som du mangler noe i fødebagen, jeg følte aldri noe manglet.

FruTaraldsen

17.02.2016 kl.21:27

Charlene Marie: Tusen takk skal du ha :) Jeg føler meg så stor nå etter å ha gått opp nesten 20 kilo så hyggelig å høre at man ikke ser så fæl ut :)

Martine

17.02.2016 kl.21:08

Hvor har du kjøpt den Tummy Tucker og den trusa ved siden av som skal hjelpe litt etter fødsel ?:) Masse lykke til:)

FruTaraldsen

17.02.2016 kl.21:28

Martine: Det husker jeg faktisk ikke helt, men google tummy tucker så kommer den siden opp. Den andre der en et belte man strammer rundt hoftene og ikke en truse :)

B

17.02.2016 kl.21:50

Håper du vil bidra med en underskrift, det vil bety alt for denne 10 år gamle gutten. En sak har alltid to siden, men denne har tre; mor, far & barnets. Og i denne sammenheng er det barnets som er blir formidlet.

http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=5254

cuskima

17.02.2016 kl.21:55

hei nydelige du.....dette kommer til å gå strålende tenker eg :D

nå er det bare nedtelling igjen <3<3

FruTaraldsen

17.02.2016 kl.22:27

cuskima: Tusen takk fine deg <3

cuskima

17.02.2016 kl.22:28

<3

Ingrid

17.02.2016 kl.23:44

Så fin mage! Jeg ville tatt med ammeinnlegg om du ikke har tenkt på det :)

Masse lykke til (:

FruTaraldsen

18.02.2016 kl.00:05

Ingrid: Takk :) Har pakket masse ammeinnlegg i stellebagen til babyen :)

Cathrine Narum

18.02.2016 kl.12:29

Masse lykke til med siste innspurt og fødsel når den tid kommer :) :)

FruTaraldsen

18.02.2016 kl.20:44

Cathrine Narum: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits