DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

På helse og skjønnhetsmessen :)

Hei på dere og god fredagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen tidlig da frøken fryd syns at det var helt fint å stå opp før klokken 06.. Da hun skulle i barnehagen nærmere 08 så sa hun "mamma sove nå, mamma sliten" :P Takk for den jenta mi :D

Jeg fikk faktisk sove en liten time før jeg måtte stå opp og gjøre meg klar for dagen . Jeg har vært på helse og skjønnhetsmessen i dag (på norges varemesse). I dag var det fagdag så det var bare de som jobber innen bransjen som var der. Det gjør det mye mindre stressende og jeg fikk gått rundt og fått litt inspirasjon. Jeg fikk plutselig lyst til å lære meg både spraytan, negler og tannbleking, men det tror jeg at jeg må vente med til neste år om det skal bli aktuelt. Tiden strekker rett og slett ikke til + at om jeg begynner med momsbelagte behandlinger så blir det mye mer regnskapsjobb :/ Skal undersøke litt om profesjonell tannbleking er momsbelagt, for om det ikke er det så kan det hende jeg tar inn det med en gang:)

Jeg tok faktisk tannbleking selv i dag, og jeg er overrasket over hvor godt resultatet ble. Dessverre må jeg nå holde meg unna te, kaffe, brus og farget mat på 3 dager, og det har jeg selvfølgelig veldig lyst på nå (helst alt på en gang:P)

Silketrekk på puten skal visstnok holde rynkene på avstand. Jeg har mer troen på Botox, men det kan ikke skade å forebygge litt med slike heller. Skal også være veldig skånsomt mot håret :) Ikke billige saker, men de hadde i det minste 20% på messen :)

Øyemaske ble også med:P

Jeg kjøpte også med meg profesjonelt geleneglesett + litt gelelakker for at jeg kan sitte å holde på litt selv. Ingen planer om å gjøre dette på andre enn meg selv, men gøy å kunne holde på hjemme når det passer meg :)

Nå har roen endelig senket seg og jeg skal bare slappe helt av <3

Ha en fin kveld videre:)

2 kommentarer

Sunniva

12.02.2016 kl.19:27

Så koseli! <3

Martine Lilløy Bruun

12.02.2016 kl.21:26

Så gøy :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits