DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Glo hydration moist - omtale

Hei fininger : )

 Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg ble vekket av en liten jente klokken 06 i dag som var fryktelig trist fordi hun ikke hadde kjole på seg:P Hun sa «mamma, toja ha på sole, toja må ha på sole» mens hun så forferdelig nedbrutt ut. Fikk roet henne ned og la henne sammen med oss. Hun sovnet ganske kjapt og jeg måtte utrolig nok vekke henne i 09 tiden!! Det er ikke hverdagskost akkurat, men veldig godt for en mamma som sov litt dårlig i natt: ) Jeg har jobbet i klinikken frem til nå, og skal ha en pause til klokken 18 før jeg da setter i gang igjen og jobber til 21. Jeg er evig takknemmelig for at jeg kan styre dagene mine litt selv og for alle de fine kundene jeg har. Jeg har snart holdt på i 2 år og jeg er så glad for at jeg kan ha dette som en fulltidsjobb: ) Siden jeg har jobb frem til 21 så blir det litt blogging før jeg skal hente frøkna i barnehagen: )

Først skal dere få en omtale av glo minerals sin fuktighetsspray (glo moist hydration spray) av meg: )

Hva sier produsenten?

«gloMoist Hydration Mist er en fuktighetsgivende spray, proppfull av antioksidanter og flere antialdrende ingredienser som kan brukes før eller etter makeup. Gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden. Har mild og behagelig duft. Perfekt for deg som sitter mye foran PC`en. Hjelper også til å bevare makeupen lengre.»

 

 Min mening?

Jeg er generelt veldig glad i glo minerals sine produkter, og denne er ikke noe unntak: ) Den lukter friskt, men ikke parfymert. Sprayflasken er liten og det kommer passe menge spray ut med et eller to trykk.

Jeg sprayer over ansiktet når jeg har sminket meg for at sminken skal sitte lengre og for å se litt ekstra fuktig ut i huden. Om den tilfører så veldig mye fukt kan sikkert diskuteres, men jeg syns den funker. Jeg har den også i vesken sånn at jeg tar en dusj midt i arbeidsdagen for å friske opp ansiktet litt. Dyre dråper, og Avene sin variant er like god (men kommer i veldig stor flaske), men jeg absolutt anbefale denne også : )

Pris 199 kr på blivakker og 270 kroner på coverbrands

 

Ha en fin dag videre:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits