DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Life bodybutter - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en din dag:) Her i huset våknet jeg og mannen i 09 tiden. Begge var småforvirret siden klokken var så mye og frøkna enda ikke hadde våknet. Med tanke på at den siste uken har vært rimelig hard søvnmessig så var dette luksus vi begge satte stor pris på <3 Kim vekket henne og hentet henne inn i vår seng så hun fikk ligge der og kose litt før hun stod opp :) Det er den ultimate lykke for en trøtt mamma og pappa <3

Victoria har ellers vært som en sol i hele dag. Hun har spist bra og ikke protestert på noe! Det er ikke hverdagskost for som regel så krangler vi litt i løpet av dagen fordi ørene hennes ikke "virker" :P Dette med trass går vel i perioder så kanskje er vi heldige og er inne i en veldig god fase nå, og det passer veldig bra siden jeg er høygravid og mer sliten enn vanlig.

Nå skal dere få omtalen av body butteret til Life som jeg nå har brukt helt opp :)

Hva sier Life selv?

"Life Natural Body Butter er en kroppskrem med 100 % naturlig innhold som passer for hele familien, så vel voksne som barn. Krembasen består av mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som sheasmør (mykgjørende), rapsolje (gjør huden myk og smidig og binder fuktighet), glyserin (gjenoppretter fuktighet), tindvedolje (rik på naturlige karotenoider og tokoferoler som styrker og beskytter huden mot uttørring), solsikkeolje og E-vitamin.

Life Natural Body Butter er laget av 100% naturlige råvarer. Den inneholder ingen parabener, PEG?s, petroleumsbaserte- eller syntetiske ingredienser."

Pris: 149 kroner (kan også kjøpes på nett)

Min mening

Dette var en fulltreffer for min del. Gir masse fukt og føles veldig deilig på uten at den legger seg som et klissete lag på huden. Den er drøy i bruk og lukten er ikke så alt for voldsom. Min gravid nese er ekstra sensibel, men tåler altså denne godt. Så at den også finnes i flere varianter om man ikke skulle like denne lukten. Huden min er myk og fin (har bare brukt denne i 1 måned nå) så den gir absolutt nok fukt. Plusspoeng for gode ingredienser som de fleste burde tåle :) Denne er selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Jeg skal bare ta det med ro resten av kvelden også skal jeg gjøre et forsøk på å komme meg tidlig i seng. Jeg har en lang arbeidsdag på glød hår og velvære på Nordstrand i morgen så trenger litt oppladning:)

Ha en fin kveld videre:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits