DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

På kurs i Oslo - IPL maskin:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin start på uken:)

Jeg har tilbragt dagen på kurs hos min dyktige lege i Oslo. Vi har sammen kjøpt flere lasere og en IPL maskin, og i dag har jeg blitt kurset i IPL maskinen. Dette er en utrolig spennende maskin som kan behandle utrolig mye så den gleder jeg meg til å få jobbet masse med nå fremover. Den kommer hit til klinikken min den 15 februar så jeg er snart i gang for fullt med den.

Etter kurset så var det bare å komme seg ut i klinikken for å jobbe. Der ble jeg til klokken 19 og da fikk jeg en halvtime med frøken fryd før hun la seg. Ikke fått en eneste pause i dag før nå, og det kjenner jeg godt i kroppen:/ Kim er på IKEA en tur for å kjøpe enda et trillebord til klinikken. Hadde egentlig tenkt å gjøre det selv, men han syns nok at den gravide kona hans må slappe av litt mer. Slappe av litt skal jeg også gjøre, men først må jeg få tatt regnskapet for januar. Jeg kan ikke fordra å ha ting hengende over meg så for at jeg skal kunne slappe av må sånne ting være unnagjort. Tar heldigvis ikke lang tid når man gjør det hver måned og har et veldig ryddig opplegg. Vet mange som går på smeller fordi de ikke har kontroll på det økonomiske :)

For dere som lurer på hva IPL er så skal dere få en liten introduksjon av meg her:

IPL er en forkortelse for intense pulse light. IPL-teknologi gjør det mulig å forbedre huden på mange områder.

IPL fungerer svært godt mot aldringstegn, skjemmende småårer/sprengte blodkar/cuperose, acne, arr, fødselsmerker og pigmentflekker. IPL kan også brukes for å fjerne hår permanent

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved IPL behandling så sendes det brede og kontrollerte lyspulser gjennom et lite håndstykke. Denne lyslederen plasseres direkte på huden din. Lyset trenger ned i vevet og absorberes enten av blodet ved behandling av vaskulære lesjoner eller av melaninet ved pigmenterte lesjoner. Kroppens naturlige proseser fjerner selv det skadde vevet.

IPL gir stor forbedring på ulike hudproblemer som rødme, rosacea, pigmentflekker, aldersflekker og sprengte blodkar.

Er behandlingen smertefull?

Du vil kjenne et visst ubehag, men de fleste tolererer behandlingen godt. Ved behov kan en bedøvelseskrem smøres på i forkant av behandling.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Det varierer, men gjennomsnittlig 2-5 behandlinger er vanlig. Det er normalt at det skal gå cirka 4 uker mellom behandlingene. Huden må være helt leget før ny behandling kan gjøres.

Hvem behandles ikke

Vi anbefaler ikke at gravide behandles. Du kan heller ikke behandles dersom du bruker blodfortynnende medikamenter eller medisiner som gjør deg solsensitiv. Danner du lett arr/kelloider anbefales heller ikke behandling med IPL.

Bivirkninger

Har du tatt behandling for sprengte blodkar så kan man på grunn av koagulering av de ødelagte årene få en blålig misfarging rett etter behandling. Dette er forbigående og kan dekkes over med sminke.

Ved behandling mot pigmentflekker kan huden se skitten ut og pigmentflekkende kan se enda mørkere ut i en liten periode (5-10 dager er vanlig). Dette kommer av at pigmentet blir avstøtt fra huden.

Noe hevelse i huden kan oppstå, og noen opplever også om forbigående hypo og hyperpigmenteringer.

Etterbehandling

Vær forsiktig med sol. Bruk solfaktor 30 hver dag i minst 4 uker etter behandling. Etter karbehandling bør du ikke røyke på minst 12 timer.

Prislisten finner du på hjemmesiden min www.skinclinic.no

 

Ha en fin kveld videre:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits