DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

En liten kikk på lille W <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg karret meg tidlig i seng i går kveld og hadde vel en ganske ok natt minus de vanlige 48 tissepausene og nå også pottetett nese :P Lucky me! Frøken fryd kom tuslende i 07.30 tiden og da var det bare komme seg opp for vi skulle være på Kongsvinger på ultralyd klokken 10.

Grunnen til at vi hadde en ekstra ultralyd i dag var fordi morkaken lå litt langt ned på ordinær ultralyd så i dag var det kun for å sjekke at den hadde trukket seg tilbake. Det hadde den heldigvis gjort :) Siden de hadde god tid på sykehuset tok jordmor seg god tid og sjekket alt annet også, og heldigvis så det veldig bra ut. Hun regnet ut at han veide cirka 1900gram i dag, og at om han blir født til termin vil han veie cirka 3500gram. Det er selvfølgelig helt umulig å gi en ekstakt fødselsvekt nå, men greit å se at han ligger på normalvekt.

Sparket som en gal og sprellet rundt så det var nesten håpløst å få tatt et bilde av ungen i ro :P Ikke helt overraskende med tanke på hvem han slekter på :O Hodet ligger ned og han kommer nok ikke til å snu seg igjen :)

Frøken fryd sovnet nettopp, så nå skal jeg bare slappe av og nyte roen:)

 Ha en super kveld videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits