DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Deilige undertrøyer :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :)

 Victoria sov hos mine foreldre i natt så vi sov lenge i dag. Superdeilig! Selv om søvnen min ikke er optimal så var ikke denne natten så verst :) Jeg lå lenge selv om jeg var våken, men fikk slitt meg ut av sengen i halv elleve tiden. Etter det har vi kost oss med en deilig frokost og jeg har så vidt fått gjort unna litt husarbeid. Jeg skal reise på jobb på sykehuset om ikke så alt for lenge og frem til det skal jeg bare få laget meg litt mat og ryddet litt i skapene. Ryddeånden har virkelig kommet over meg nå som svangerskapet nærmer seg slutten:)

Tenkte tipse dere om disse deilige singlete fra Lindex som jeg kjøpte i går. Kjøpte en svart en for en stund siden, og den har jeg brukt så mye at jeg måtte ha noen flere. Disse ligger i undertøysavdelingen, men ser ikke så veldig undertøysaktige ut:) Jeg bruker de under t-skjorter og gensere. Det er veldig praktisk med sånne når William kommer og puppen stadig vekk på ut. På den måten slipper jeg å blotte hele magen når jeg må trekke opp genseren. Er det noe jeg har lært fra forrige gang er at det ikke er bare bare å kle seg når man fullammer heller for puppene må være tilgjengelige:P Med disse så blir det litt enklere:)

Julen er ute og i går fikk jeg kjøpt inn litt nytt til fatet vårt. Alt er kjøpt på kremmerhuset bortsett fra fatet som er fra Lene Bjerre :)

Ha en fin søndag videre :)

3 kommentarer

lisarorvik

03.01.2016 kl.12:46

Takk for tipset :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Iselin Renée

03.01.2016 kl.14:12

Så fine :)

Anne

03.01.2016 kl.21:56

Kan du ikke lage et innlegg om hvordan det er å ha en eu pair? Hva hun gjør? Hvor dere fant henne? Kan hun være lengre enn 1 år? :)

Har du hjemmeside til klinikken din?

Ha en fin kveld videre:)

FruTaraldsen

03.01.2016 kl.21:59

Anne: Det kan jeg gjøre :) En au pair kan være i 2 år :)
Hjemmesiden til klinikken www.skinclinic.no :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits