DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

NeoStrata dermal replenishment nattkrem - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Her startet dagen grytidlig da frøken fryd syns at det var ok å starte dagen klokken 05 :( Sheena kom inn i 08 tiden så jeg fikk lagt meg litt igjen, men jeg får fortsatt hangover følelsen i kroppen når jeg får avbrutt søvnen sånn. Sovnet så klart ikke før nærmere 01 selv heller så nå gleder jeg meg til denne dagen er forbi. Krysser fingrene for en bedre natt for å nå har det vært mange dårlige den siste uken :/

Jeg har en kort pause mellom kundene i klinikken nå så da tenkte jeg dele en omtale med dere for å utnytte tiden best mulig :)

Jeg har den siste tiden brukt dermal replenishment nattkrem fra Skin Active serien til Neostrata.

Hva sier Neostrata selv?

"Dermal replenishment er en intensivt fuktgivende nattkrem som inngår i Skin Active serien. Produktet passer godt til hudtyper som trenger ekstra fukt, men som samtidig ønsker en maksimal antiaging effekt. "

Dette er med andre ord noe for hudtyper som lett kan bli irritert av for aktive produkter, og som kan fort tørke ut. Nå på vinterstid blir den vanlige skin active nattkremen litt for sterk for meg, så da ville jeg teste denne i stedet:)


Pris: 599kroner for 50 ml

Min vurdering

Kremen er lett, men samtidig rik i konsistensen. Den trekker raskt inn og huden føles myk og deilig. Det er ingen ubehagelig prikking eller svie i huden. Lukten er helt nøytral som alle andre kremer fra Neostrata også er. For min hud er dette en helt perfekt nattkrem, og huden min blir ikke irritert eller blir uren. Huden min har en tendens til å bli fuktfattig på vinterstid, men denne har reddet den fra det i år :) Dette er nok min nye favoritt fra Neostrata og kommer til å bli brukt videre :) Endelig et produkt med mye aktive ingredienser uten at den irriterer huden min :)

Ha en fin kveld:)

Én kommentar

Iselin Renée

29.12.2015 kl.18:00

Takk for tipset :)

FruTaraldsen

29.12.2015 kl.18:06

Iselin Renée: :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits