DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Boks med minner <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag: ) Jeg sov skikkelig dårlig i natt, og klokken 03 kom frøken fryd tuslende.. Hun var heldigvis ikke kjempevåken, men det var ikke snakk om å legge seg i egen seng igjen så hun sovnet etter en times tid mellom oss. Når hun ligger der er jeg alltid litt redd for å bevege meg for mye i frykt for å vekke henne, men hun sov heldigvis ganske så bra og jeg sovnet av igjen til slutt jeg også. Det er jo ikke så lett å «ikke bevege» seg når man skal flytte på en høygravid kropp. Det kommer ofte noen ulyder med på flyttingen også i form av «au» «stønn» «må tisse» :P Går snart inn i uke 31 nå og den siste tiden må bare gå fort!Jeg har hatt småvondt i hodet i hele dag så nå er det godt at arbeidsdagen er over. Jeg har hatt en del kunder i dag, men de har vært spredt over hele dagen så har hatt bra med pauser. Siste kunde var ferdig nå klokken 20 så nå skal jeg bare ta det med ro resten av kvelden : )

I løpet av dagen i dag så har jeg fått laget en boks med klær som jeg vil ta vare på fra Victoria ble født og frem til nå. Noe av det jeg har lagt i boksen er også klær jeg hadde som baby som hun også har fått brukt: )

Jeg er glad i å rydde unna ting og blir ikke emosjonelt knyttet til klesplagg, men en boks med det mest spesielle og fineste vil jeg ta vare på så kan hun få den selv når hun blir voksen. Jeg er i hvert fall veldig glad for at mamma tok vare på enkelte ting til meg fra da jeg var liten : ) Jeg har fått gitt vekk masse allerede, og har sortert ut alt det jeg tar vare på videre til William. Alt i nøytrale farger får han arve, mens alt typisk jentete har jeg gitt bort til noen som trenger det. Mange tenker sikkert at jeg burde ha spart på det i tilfelle vi skal ha flere barn, men jeg føler meg helt sikker på at jeg ikke skal ha flere barn, og det er noe både jeg og Kim er helt enige. Barn er kjempestas, men det er mye jobb også. De skal følges opp i veldig mange år fremover så for oss er 2 barn helt perfekt : )

3 uker gammelFor meg er det helt absurd at hun har vært så liten at hun faktisk har passet denne minibodyen her :)

Her var hun bare noen dager gammel <3
Nå gleder jeg meg til å få lille William ut så jeg kan holde han i armene mine <3

Ha en fin kveld videre:)

4 kommentarer

Mittfamilieliv

28.12.2015 kl.21:03

Jeg tror jeg kommer til å syntes det blir supertrist å rydde bort alle de små plaggene, haha.

Emilie-Therese

28.12.2015 kl.22:05

Så moro med en slik boks! Mamma har også laget en slik til meg, som jeg får når jeg blir gravid :)

FruTaraldsen

29.12.2015 kl.17:01

Emilie: Det kommer du til å sette veldig pris på den dagen det skjer:)

Emilie-Therese

29.12.2015 kl.20:00

SV: Det tror jeg også at jeg vil! Mamma strikket mye før, men da jeg var noen år måtte hun slutte fordi hun hadde store smerter i kroppen. Så det er litt spesielt når det ligger strikket plagg i boksen som hun har laget. Så jeg gleder meg veldig til den dagen jeg får se hva som er oppi denne boksen :D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits