DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Salg - shop og dropp!

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Frøken fryd sov godt natten gjennom så vi voksne i huset er hakket mer opplagte i dag enn i går. Vel og merke så føler jeg meg ikke helt opplagt om dagen uansett fordi det å sove godt ikke er enkelt når man er høygravid. Ligger jeg på rygg blir jeg kvalm, magen er åpenbart uaktuelt og det er ikke alltid lillemann i magen syns det er greit at jeg ligger på siden heller :P Sitte sånn halvveis oppreist derimot går han med på (når han ikke hopper på blæra mi).

Kim stod opp i dag så jeg fikk ligge litt lengre og etter noen timer oppe så leverte jeg henne hos mamma og pappa i noen timer uten noen annen grunn enn at jeg ville ha litt alenetid. Jeg så en episode av Justified og bare ryddet litt her hjemme. Når man er sliten så alenetid gull :) Vi hentet henne i 14 tiden for da bar det av sted til Rælingen igjen.  I dag har Victoria sin fetter Noah bursdag, og vi skulle dit for å feire:) Victoria sovnet i bilen så da ble det en lovlig sen dupp, men hun fikk løpt av seg en hel del energi i bursdagen så hun var ikke så aller verst i leggingen i dag heller:)

Jeg har ikke tenkt å bruke kvelden til noe annet enn sortering av de gamle klærne til Victoria (og de er det mye av!). Jeg har fått gitt bort en stor boks med 56-62 og har fått sortert ut 2 store bokser med 86-92 som jeg skal gi bort i morgen. Kjønnsnøytrale ting sparer jeg selvfølgelig på til William, men alt jentetøy gir jeg heller bort til noen som trenger det. Noen plagg har jeg selvfølgelig spart på, men det er grenser for hva man kan spare på et langt liv. Så mye plass på loftet har vi rett og slett ikke :)

Ellers så er romjulssalget i gang i morgen, og selv har jeg planer om en tur til Oslo på onsdag for å gjøre noen kupp:)

'
Store røde plakater og gode tilbud gjør mange (og kanskje spesielt damene) helt ville! Tidligere var jeg også en av de som kunne finne på å kjøpe noe bare fordi det var halv pris selv om det egentlig ikke var min stil eller størrelse (kunne jo hende jeg likte det senere eller slanket meg:P), men nå har jeg lært så tenkte jeg skulle dele noen tips med dere også:)

1. Ikke kjøp noe som ikke passer

Du kommer mest sannsynlig ikke til å endre kroppsfasong den ene eller andre veien i nærmeste fremtid, og selv om den skulle endre seg etter hvert så vil du garantert ikke ha plagget lengre da. Kjipt der og da, men bare glem det å gå videre.

2. Kjøp klassiske plagg som varer

Kanskje har de den kåpa på salg som du ikke kjøpte fordi den var for dyr, men som du elsket. Den kan du kjøpe om den har et klassisk snitt som du liker, og som du vet kommer til å vare. Fine vesker og klassiske sko kan du også investere i. Dessverre har aldri Chanel veskesalg, men mange av de litt rimeligere merkene har ofte 50-70% i januar så er det noen du ønsker deg kan dette være tiden for å kjøpe:)

3. Hold deg til stilen din

Det er kanskje fint på andre og kanskje det en gang kommer en anledning til å bruke plagget? Gå videre, dette er noe som kommer til å støve ned i skapet ditt.

4. Skriv en liste over ting du ønsker deg.

Da har du en plan og det er mye letter å unngå bomkjøp. Du trenger ikke 4 nye partykjoler selv om de er billige, men om den er en spesiell type kjole du er på jakt etter så noter deg den.5. Følg med på nett

Noen av butikkene legger ut mer på nett så selv om drømmeskoene ikke var igjen i din størrelse i butikken så kan det være lurt å sjekke nettbutikken også.

6. Ta en mat og hvilepause

Man shopper mer rasjonelt når magen er mett og man ikke er stresset :) For dårlig tid når man shopper ender sjelden bra.

7. Ta med en ærlig venn/venninne

Ofte så står man der svett i prøverommet og er usikker på om man i det hele tatt var noe fin i den kjolen. Ta med en god venn som sier sin oppriktige mening om dette er noe du får bruk for eller ikke.

8. Rydd plass i eget klesskap før du shopper

Jeg kan lett glemme ting jeg har, og det har skjedd mer enn bare en gang at jeg har kjøpt ting som ligner veldig på noe jeg allerede har. En skikkelig ryddesjau i skapene gir deg oversikt + at du kan kvitte deg med ting du ikke lenger bruker. Du kan enten bytte/gi bort til venner eller legge i en klescontainer:) Kast ting som er slitt i søpla!

9. Kjøp kvalitet som varer

Sannsynligheten for at du kommer til å elske plagg fra 30kroners salget på H&M er svært liten. Greit nok at du får mye ræl for pengene, men kvalitet bør gå over kvantitet når det gjelder klær altså. Det er også mye mer miljøvennlig å kjøpe mindre. Ergo, ikke kjøp noe bare fordi det er billig for det setter du ikke pris på allikevel. Det blir bare fyll i skapet som blir kastet senere uansett.

10. Ikke ta med små barn

Med mindre du har unger som oppfører seg helt eksemplarisk og som elsker å se på at mamma går rundt i butikker og prøver klær så lar du ungene være hjemme. Ergo bør det ikke være noen barn i sikte i klesbutikken. Små barn har null glede av butikker og du som mor ender opp med ting du egentlig ikke vil ha fordi du blir stresset av utålmodige barn.

Nå er det bena høyt, kveldsmat og en episode til av Justified <3

Ha en fin kveld:)

 

Én kommentar

cuskima

27.12.2015 kl.21:23

enig både for din del, de ansatte og ikkje minst BARNA la ungene være hjemme eller en annen plass en med på shopping

ellers planlegger eg å la være å gå i butikkene eg trenger nemlig ingenting.....og selvom det er kjekt med nye ting så har eg nå nett gitt bort 7 garageposer med klær og toalettsaker,segetøy, kjøkkenting og mye mer...og eg ser at det gjenstår mye mer eg kan gi bort før eg i det hele tatt skal ta meg en shoppingrunde :D

lykke til :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits