DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Julaften <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en deilig dag uansett hvordan dere feirer jul :) Her i huset startet dagen som vanlig ganske tidlig, men jeg lå litt ekstra lenge siden Kim stod opp med frøkna:)

Vi har hatt en veldig rolig formiddag sammen. Bare sett på film og kost oss med mat. Klokken 14 dro jeg, Kim, Sheena og en venninne av henne i kirken mens Victoria var hos mine foreldre siden hun ikke orker sitte stille i kirken 1 time:) For meg er det tradisjon å gå i kirken på julaften, og det er noe jeg vil fortsette med. Alltid magisk stemning der på julaften:)

Etter kirken dro vi til mine foreldre, og der ventet en deilig middag:) Mamma hadde stekt vegisterkaker (vegansk variant av medisterkaker) og de var helt nydelige! Mange tenker at jul for en veggis er stusselig matmessig, men jeg savner ingenting av tradisjonell julemat. Jeg spiser vegisterkaker og alt tilbehør så for meg føles det ikke som om jeg går glipp av noe :) Var aldri spesielt begeistret for den fete julematen uansett da jeg var yngre.

For meg er julen mest for barna og det er deres behov som bør stå i fokus! Victoria storkoste seg hele ettermiddagen og kvelden, men klokken 20.30 svimte hun av i sengen sin :) Blir mange inntrykk for en liten kropp :) Hun fikk enormt mye gaver i år, og da spesielt mange frostleker og klær. Hun visste nesten ikke hvor hun skulle begynne, og hun ville ha med alle klærne i sengen da hun la seg.

Nissen kom i år, og Victoria ble kjempeglad da han ringte på. Hun var ikke redd i det hele tatt, men ville ikke sitte på fanget:)

Ser på Pippi :)

Min middag:)

Lykkelig jente <3

Ser på Nissefar :)

Gamle Fantos er selvfølgelig også med. Han får ingen pakker, men er lykkelig for julematen han får smake på <3

Min fine mann kjøpte denne Mulberry lommeboken til meg i år:) Jeg visste om den fordi det var denne spesifikt jeg ønsket meg, men blir så klart like glad for det:) Til han kjøpte jeg klær, sko og Sivert Høyem konsertbilletter:)

Victoria la seg hos mine foreldre og sover der til i morgen:) Deilig for oss med en skikkelig sovemorgen, og siden jeg skal jobbe kveldsvakt på sykehuset i morgen er det ekstra godt å få ladet batteriene :)

Hadde egentlig planer om å få tatt litt fine bilder i kveld, men siden batteriet på kameraet var tomt så ble det noen dårlige mobilbilder i stedet.

Vi skal straks i seng og kose oss med noen episoder av Dag før vi sovner :)

Ha en strålende kveld videre:)

2 kommentarer

cuskima

26.12.2015 kl.20:02

god romjul <3

FruTaraldsen

26.12.2015 kl.22:05

cuskima: God romjul til deg og <3

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits