DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Svangerskapskontroll og den siste shoppingen til lille W :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg kom meg alt for sent i seng i går, men frøkna sov heldigvis helt til 08, og da måtte jeg uansett opp for å gjøre meg klar til legetime. Hadde vanlig svangerskapskontroll og alt så helt fint ut :) Har en helt normal vekst selv om jeg føler at magen er helt enorm.. Og enda er det 10 uker igjen!

 Etter kontrollen møtte jeg mannen på en lunsjdate også dro vi innom matbutikken og babyshop. På babyshop kjøpte jeg masse fint (de hadde 30% på alt av klær i dag) så nå tror jeg William har alt han trenger :) Fikk masse fint ulltøy og et nydelig hentesett:)

Jeg bestilte en del på HM i går også, både i 62 og 68 så nå bør vi være dekket for en stund :)

Jeg har planer om og håper selvfølgelig at jeg kan amme like lenge denne gangen som sist, men jeg syns det er greit å ha litt nye flasker liggende uansett for at jeg kan pumpe ut :) Denne ungen må bare akseptere smokk og flaske (*krysse fingrene*) for jeg må tross alt ut i jobb ganske kjapt. Selv om klinikken ligger ved siden av huset vårt så blir jeg borte 1-2 timer med kunder et par ganger i løpet av dagen/kvelden, og da må jo ungen bare få morsmelken på flaske de gangene jeg ikke er der :)

For min egen del har jeg hamsret bind og ammeinnlegg da det gikk helt sinnsykt mye av det sist! Medisinsk grønnsåpe kjøpte jeg også inn i dag da jeg satt i varmt vann med grønnsåpe sist for å rensene sårene. En fødsel medfører jo som regel en rift eller fler og da er det bra å sitte med underlivet i vann med medisinsk grønnsåpe.

Purelan ammesalve kjøpte jeg også. Brystvortene ble jo bare "litt"'såre de første ukene sist :P

Nå sitter jeg og venter på at frøkna skal sovne. Hun har kommet ut av rommet sitt utallige ganger og skal ha både det ene og det andre. Vi gjør vårt beste for å kutte ut dagduppen, men i går var hun stuptrøtt i barnehagen og fikk en halvtime der, og i dag sovnet hun av på sofaen. Grisetrøtt og grinete var hun så jeg kunne ikke annet enn å la henne sove en halvtime selv om klokken nærmet seg 15... Det får jeg igjen for nå :P

 

Ha en fin kveld videre og nyt julen <3

3 kommentarer

Sara

23.12.2015 kl.20:22

Så utrolig mye fine klær! Lillelam er jo bare helt nydelig og flott kvalitet. Jeg fullammer minstemann på 6 måneder og bruker sikkert 3-4 pakker med ammeinnlegg i uka. Særlig i starten når melkeproduksjonen er helt bananas så er det veldig lurt å ha hamstret inn ja! Hvilken type ammeinnlegg bruker du? :)

FruTaraldsen

23.12.2015 kl.20:33

Sara: Tusen takk:) Ja, jeg elsker også klærne derfra. Veldig god kvalitet og fint design :)
Jeg bruke ammeinnlegg fra libero sist, og var fornøyd med de:)
Hvilke bruker du?

Sara

24.12.2015 kl.01:59

Ja, Libero sine bruker jeg også :) Har vel stort sett prøvd alle merker, men Libero er jeg mest fornøyd med. Styr unna Rema 1000 sine nye ammeinnlegg i Lev Vel serien. Kjøpte en pakke for å teste og hadde lekkasjer etter HVER amming!

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits