DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Nytt til klinikken :)

Hei på dere:)

Håper at dere har hatt en fin dag:) Jeg er nettopp ferdig med siste kunde for i dag og tar meg nå en velfortjent pause i noen dager:) Klinikken er åpen igjen i romjulen fra 28-30 desember :)

Dagen i dag har ikke gått med til noe annet enn jobbing + at jeg har hatt time hos manuellterapeuten for å fikse ryggen. Den var rimelig vond i dag tidlig, men kjennes bedre ut nå. Har også fått noen timer med Victoria på ettermiddagen og vi har kost oss masse :)

Ellers i dag så har jeg fått bekreftet bestilling på IPL (Intense pulse light)og YAG (laser som fjerner tatovering) laser som kommer til klinikken min i januar, og det gleder jeg meg veldig til. Føler nå at jeg får en stor og variert meny, og kundegrunnlaget vokser veldig.

Fjerning av tatovering har blitt veldig populært , noen vil fjerne helt og andre vil bleke ned for å lage en ny tatovering over.

IPL brukes for å fjerne sprengte blodkar, fødselsmerker og pigmentflekker. Det er også en super behandling for fjerning av arr, behandling av acneproblemer og hudforbedring.

Illustrasjonsbilde som viser hvor godt en god laser kan fjerne tatovering. Det kreves gjentatte behandlinger, men er verdt det når man ser hvor bra det blir:)Illustrasjonsbilde som viser pigmentflekk før og etter behandling med IPL

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden med mannen <3

Ha en fin kveld videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits