DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Til lille W :)

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full rulle siden tidlig morgen og nå er jeg snart moden for sengen:) Jeg har egentlig nettopp kommet hjem etter å ha jobbet på Spa Lounge i Lillestrøm frem til klokken 18 og da var det rett til Dal velvære for å fikse neglene hos flinke Nathalie:)

Jeg rakk en tur innom Name it før jeg dro til Dal, og der fikk jeg kjøpt inn litt av det jeg mangler til William. Jeg så blant annet i helgen at han faktisk ikke hadde noe annet enn sommerluer i de minste størrelsene så da måtte jeg kjøpe noe varmere. Sokker, strømpebukser, smekker og pysjer i str 56 var det også veldig lite av, men siden jeg ikke vet hvor stor han blir så avventer jeg litt før jeg hamstrer inn veldig mye mer i den størrelsen. Med litt uflaks så rekker han så vidt å bruke det:P Har også laget en liste over ting jeg trenger til meg selv etter fødselen sånn at jeg kan ha det klart i hus også til han kommer. Det er jo ikke veldig fristende å fly på butikken de første dagene etter en fødsel så her skal tingene stå klare:)

Kjøpte også med meg =Oslo i dag da jeg syns at det er et veldig flott tiltak. Alltid hyggelige selgere, og jeg syns de gjør en flott jobb. Syns hele prosjektet er kjempeflott, og jeg er helt sikker på at det føles fint for selgerne og faktisk ha et produkt som folk liker å kjøpe fremfor å tigge:)

Nå skal jeg få i meg litt mat så får dere ha en fin kveld videre og sove godt når den tid kommer:)

Én kommentar

Daniel Miller

21.12.2015 kl.22:57

Så skjønne klær :D <3

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits