DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Glo minerals kontur kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria sov hos mine foreldre i natt så alt lå til rette for en real soveøkt. Dessverre så sov jeg dritdårlig og har følt meg uggen i hele dag. Ikke fordi jeg føler meg syk, men bare uggen på grunn av lite søvn. Ryggen min har også verket noe helt forferdelig i hele dag så nå er jeg glad ungen er i seng og jeg kan sette meg godt til rette i godstolen.

Jeg og Kim tok en tur til Norsk hyttesenter på Hellerudsletta i dag for å få litt inspirasjon til hytta. Jeg orket ikke gå innom så veldig mange på grunn av ryggen, men noe fikk vi da sett, og det er jo så mye fint:) Etter vi var der dro vi en tur på Maxbo for å kjøpe maling. Jeg skal male sprinkelseng og nattbord til William. og selv om jeg gjerne skulle ha gjort det i kveld så setter ryggen en effektiv stopper for det. Krysser fingrene for at den er bedre i morgen for da skal jeg ha en kveldsvakt på sykehuset. Etter den turen dro vi for å hente Victoria og nå i ettermiddag har vi bare slappet av her hjemme. Jeg tok meg også en liten dupp på sofaen mens jeg hvilte ryggen litt da Kim og Victoria dro for å vaske bilene våre. Nå har vi ingenting på agendaen annet enn at vi må få i oss noe middag. Jeg har lyst på Egon pizza, men det er helt uaktuelt å reise seg opp herfra noe mer i dag annet for å legge meg i sengen så håper at mannen orker å dra ut etterpå. Han sovnet av han også stakkars så fort Victoria var i seng:)

I dag kjører jeg omtale av det populære kontur kitet til glominerals:)

Hva sier produsenten?

"Kitet inneholder fire nyanser som har hvert sitt bruksområde. Nyansene til venstre er matte og nøytrale, og egner seg godt til bruk i panne- og hakeområdet, mens de varmere nyansene til høyre ser best ut i kinn og på kinneben. De lysteste nyansene brukes til highlighting, altså for å fremheve, mens de mørke nederst brukes til contouring - skyggelegging. På den måten kan du prøve deg frem og fremheve akkurat dine beste trekk!

Contour Kit inneholder vitamin A, C og E, i tillegg til ekstrakt fra grønn te. Produktet er også såkalt triple milled, som betyr at pudderet er knust så fint før det har blitt presset, at holdbarheten og påføringen er helt unik. "Hva mener jeg?

Jeg simpelten elsker dette kitet og bruker det hver dag! Solpudderet mitt har jeg lagt bort, men jeg bruker fortsatt litt rouge i kinnene. Dette kitet inneholdet virkelig alt jeg trenger og jeg syns resultatet er utrolig bra. Ligger lett på huden gjennom hele dagen uten at det falmer på noen måte. Huden liker også godt produktet da det inneholder gode ingredienser som ikke ligger som et irriterende lokk på huden. Jeg er helt overbevist om at mange ville ha fått mye bedre hud om de sluttet med mye av den irriterende sminken som finnes på markedet og gikk over til mineralsminke i stedet. All mineralsminke er ikke like bra, men glominerals har virkelig mye god sminke til en fornuftig pris:) Ikke alltid så lett å få tak i, men mange av nettbutikkene har et veldig godt utvalg :)

 


Prisen er ikke så aller verst for så mye produkt. Jeg kjøpte min på blivakker.no for 629 kroner, men så på siden deres nå at den nå er på 30% og kun koster 440kroner. På coverbrands.no selger de den nå for 519 kroner(der er den på 20%).

Anbefales på det sterkeste :)

Ha en fin kveld videre:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits