DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hjemmelaget granola + quinoagrøt med frukt

Hei på dere god og fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg er nettopp ferdig på denne ukas kunder og skal nå bare slappe helt av :) Jeg er stuptrøtt nå siden jeg sov smådårlig i natt. Kim var på jobbfest og selv om jeg ikke er bekymret for han ligger jeg og småvåkner til han kommer hjem. Han ramlet inn på soverommet i 03 tiden og da våknet jeg dessverre litt for mye opp og slet med sovingen igjen. Alt i alt så har dagen gått fort i og med at jeg både har vært til behandling for rygg og bekken + at jeg har hatt mange kunder:)

 

Kim kjørte Victoria til mine foreldre nå i ettermiddag og hun skal sove der. Vi skal bruke en del av morgendagen på å sove lenge (hvem gjør ikke det når ungen sover borte) og kikke litt på interiør (det er heller ikke noe man gjør med små barn på slep). Deretter skal vi bare kose oss alle sammen.

Deler noen oppskrifter med dere i kveld:)

 

Hjemmelaget granola

Du trenger

1 pakke havregryn (900gram)

1 dl linfrø

2 dl solsikkekjerner

2 dl valgfrie hakkete nøtter

2 dl vann

3-4 ss lønnesirup eller honning

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180 grader. Fordel det tørre på en langpanne trukket med bakepapir. Hell det fuktige jevn over. Om du syns blandingen blir for tørr så tilsetter du litt mer vann. Stekes midt i ovnen i 1 time, de siste 15 minuttene med ovnsdøren åpen. Rør om et par ganger i løpet av steketiden. La granolaen før du heller har den over på en lufttett beholder.

 

Quinoagrøt med frukt

Du trenger (til 4 porsjoner)

2 dl quinoagryn

5 dl melk

2 ss chiafrø

Litt salt

1 ss honning

Kanel

1 eple

1 dl granateplekjerner

2 ss kokosflak

1 ss solbær, ferske eller tørkede


Slik gjør du

Skyll quinoaen i kaldt vann og ha den i en gryte med melk og chiafrø. Kok grøten på middels varme i 15-20 minutter. Rør regelmessig. Smak til grøten med salt, honning og kanel. Skjær banen og eple i skiver og legg de klar på en tallerken. Server med frukt kokosflak og bær :)

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

11.12.2015 kl.19:47

ååh nam :)

nouw.com/heidinathalie

11.12.2015 kl.20:27

Nam! Dette må jeg prøve ut :D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits