DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Litt tirsdagskos :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har vært stuptrøtt i hele dag selv om jeg sov helt til 07.30. Litt hodepine hadde jeg også da jeg våknet og det har ikke sluppet helt taket. Dagen startet med en time hos manuellterapeut for å jobbe med bekkenløsningen og deretter jobbet jeg noen timer i klinikken.

I ettermiddag og kveld har jeg hatt helt jobbfri og bare kost meg hjemme med familien. Etter at frøkna la seg dro jeg og Kim til Kløfta på Sirima thaimassasje. Dette er virkelig flinke damer som kan massasje. En time koster også bare 500kroner så dette er noe jeg unner meg ganske ofte selv om det har vært alt for lite av det i siste:)

Jeg fikk naturlig nok ikke en hard klassisk thaimassasje, men det var uansett veldig deilig å få knadd opp ømme muskler i både føtter og skuldre. Kroppen min føles som om den er 90 år om dagen så all behandling er kjærkommen. "Bare" 12 uker igjen med vond rygg så er det andre ting som gjør vondt i stedet :P

Nå er vi (det vil si mannen) i gang med å lage hjemmelaget pizza som vi skal kose oss med før vi kryper under dyna og ser en episode av Solsidan <3

Jeg ble intervjuet av Romerikes Blad for en stund siden, og i dag kom artikkelen på trykk. Jeg er stolt:)

Ny nattkrem fra Skin Active serien til Neostrata som skal testes ut:) Denne er litt mildere enn den andre nattkremen i samme serie så spent på hvordan denne vil være på meg.

Ha en fin kveld videre og sov godt når den tid kommer:)

5 kommentarer

08.12.2015 kl.23:02

500 kr. for en time er helt ok...men du kan tenke deg hvorfor jeg tar massage i Thailand. kan ta 10 ganger der for under samme pris. 48, kr kostet det nå på ko chang.

FruTaraldsen

08.12.2015 kl.23:08

Anonym: Den ser jeg, men nå er jo kostnadsnivået i Thailand ganske lavt i forhold til her :)

Charlene :)

09.12.2015 kl.20:07

Hei ;-) for en tid siden skrev du om en spraytan du hadde tatt på spa lounge som koster 350kr. Har du link til nettsiden dems? Har googla litt og finner bare Instagram, men der står det at det koster 499kr :S ;-)

FruTaraldsen

09.12.2015 kl.20:08

Charlene :): Hei :) De har ikke nettside, men du kan søke de opp på Facebook og snakke direkte med dem der :)

Charlene :)

09.12.2015 kl.21:04

Takk :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits