DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Stelleprodukter til baby/barn - Mine favoritter

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin mandag. Her startet dagen grytidlig da frøken fryd syns at 05.30 var et ålreit tidspunkt å starte dagen på. Kan ikke si jeg er helt enig i det, så kjenner jeg er sinnsykt trøtt nå :/ Dagen har vært brukt på kunder også hadde jeg hyggelig lunsjbesøk av en kollega fra sykehuset. Ettermiddagen har jeg brukt med Victoria <3

Frøkna har nettopp lagt seg og jeg skal straks ut i klinikken og jobbe en time til før jeg gir meg for dagen :) Ingen store planer etter det annet enn en god dusj og kveldsmat:)

Fikk en forespørsel i forrige uke om jeg ikke kunne skrive litt om hvilke stelleprodukter Victoria bruker så her kommer en liten oversikt over det.

Sjampo fra Jason - Vanligvis så bruker vi Weleda sin sjampo, men denne var utsolgt sist jeg bestilte så da falt valget på denne fra Jason i stedet. Mild og god, og du får mye produkt for pengene.

Babyolje fra Weleda - Dette er et produkt også jeg bruker. Jeg fjerner øyesminke med den + at jeg bruker den til å vaske meg nedentil. Kan virkelig anbefales! Til Victoria så har jeg litt i badevannet daglig i stedet for såpe. Hun har myk og sterk hud :)

Jeg bruker også Weleda sin bleiekrem og ansiktskrem. Smører henne nedentil morgen og kveld, og den jenta har aldri hatt sår stump så disse produktene kan jeg varmt anbefale. Ansiktskremen bruker vi ikke fast, men smører inni mellom når hun skal legge seg.

William kommer til å bruke akkurat det samme som storesøsteren sin så fremt hans hud liker disse produktene like godt som Victoria sin hud.

Jeg kjøper mine på feelunique.com da de har veldig hyggelige priser og er en seriøs nettbutikk :)

Ha en fin kveld :)

2 kommentarer

lisarorvik

07.12.2015 kl.19:27

Kjempe fine tips :) (Giveaway på min blogg med fine premier til en verdi 1000kr , bli gjerne med)

Charlene :-)

07.12.2015 kl.22:48

Så slitsomt med en så tidlig morning :O Får håpe hun sover lengere imorgen :-)

Tusen takk for fint innlegg om produktene. Bare et lite spørsmål.. Bruker hun ikke balsam? :-)

Føler vi prøver alt av produkter, men finner liksom ingen favoritt, så disse produktene skal bestilles og prøves :-) ha en fin kveld videre.

FruTaraldsen

07.12.2015 kl.22:53

Charlene :-): Det håper jeg også :) Hun har ikke begynt med balsam enda, men tenkte begynne med det snart :) Håret hennes vaskes og gres hver dag så det blir egentlig sjeldent flokete :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits