DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Forberedelser til julebord :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at helgen dere har i vente blir bra. Jeg har hatt en god del kunder i dag og må si meg godt fornøyd med denne uken også. Ryggen er en smule bedre etter behandling så håper det holder seg:)

I morgen er det julebord med gjengen fra sykehuset, og det gleder jeg meg til. Nå blir det naturlig nok ikke noe hæla i taket og høy champagneføring for min del, men det er hyggelig å være litt sosial med kollegaer uansett. Jeg har booket hotellrom der vi skal være så da kan jeg bare trekke meg tilbake når jeg blir sliten og får nok av fulle folk. Kunne så klart ha kjørt hjem siden jeg selvfølgelig ikke drikker, men en natt på hotell hvor man kan sove lenge er ikke å forakte for en småsliten gravid småbarnsmamma :P Det gjør heller ingenting at jeg kan ordne meg på hotellrommet med en lang dusj, sminking og ordning av hår helt for meg selv. Mødre forstår hva jeg mener:P

Nesa mi er fortsatt veldig tett ,men har heldigvis fått igjen smakssansen så maten blir forhåpentligvis også god. Jeg elsker hotellfrokost <3

Det er ikke ofte jeg går på fest, og det gjorde jeg sjelden før jeg fikk barn også, men det er klart at det har blitt enda mindre etter at jeg fikk barn. Jeg er en jåle og jeg elsker å pynte meg til fest selv om jeg er gravid. Rutinene er derfor ikke noe annerledes selv om det ikke blir høy partyføring:)

Spraytan har jeg fått gjort i ettermiddag, og det er alltid deilig. Jeg hater strømpebukse i pensko, men bena mine var litt for bleke til å vises frem så da var det bare å bestille en time på Spa Lounge for å få sprayet litt. Selvbruning kan man selvfølgelig også bruke, men gjør deg selv en tjeneste og ikke test ut en variant du ikke har prøvd før dagen før en fest eller et annet event for den saks skyld. Det kan bli totalt katastrofe:P

Dette er altså ikke et bilde av meg:P

Enten du skal spraye deg hos profesjonelle eller gjøre det selv så anbefaler jeg at du skrubber huden godt før behandling sånn at du får et jevnt resultat.

Neglene fikk jeg fikset i går hos flinke Natalie på Dal Velvære :)

I kveld eller i morgen tidlig skal jeg ta en deilig fuktmaske for å friske opp huden enda mer til i morgen. Anbefaler en fuktgivende og gjerne oppstrammende maske før man skal på fest, men her kan også være lurt å droppe så veldig mye eksprimentering da det kan gjøre huden irritert. Huden skal ikke overstimuleres heller så det kan være greit å droppe besøket hos en ny hudpleier med nye produkter dagen før et event.

Pakkingen har jeg begynt med allerede siden jeg er en planlegger av natur:P Ved at jeg ikke spontanpakker så trenger jeg heller ikke mer enn en liten bag fremfor at jeg stapper full en koffert med masse jeg ikke trenger.

Kjolen i år er ikke helt ny, og med min bulende mage så er det ikke så mange muligheter. Denne omslagskjolen fra Ganni ser uansett ganske så fin ut på.

Jeg holder føttene myke året rundt ved å ta jevnlige fotbad med filing + at jeg alltid har lakkete tånegler. Nå har jeg gått for en mørkegrønn variant med et strøk av gull over.Mange ser kanskje ikke poenget med det, men det gjør at jeg føler meg bedre. I morgen så blir det nok også til at jeg tripper rundt litt barbent i og med at jeg ikke har noen fine lave sko. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvem av penskoene som skal på, men det blir enten de svarte eller beige. Jeg har faktisk «bare» to par pensko som passer til fest, men de er jeg til gjengjeld veldig glad i. Når det kommer til sko så er det definitivt kvalitet fremfor kvantitet.

Da skal jeg kose meg med god mat og min kjære mann så får dere ha en super kveld videre:)

Én kommentar

Charlene :-)

04.12.2015 kl.21:12

Kos deg masse på julebord :-) og nyyyyt en natt på hotel!

Kan du skrive et innlegg om produkter du bruker på dattera di en dag? Vi har begge jenter på samme alder.. Så hadde vært kjempe kjekt å lest om dine valg av produkter :-)

FruTaraldsen

04.12.2015 kl.21:42

Charlene :-): Tusen takk :)
Ja, det kan jeg absolutt lage et innlegg om :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits