DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Joico body luxe hårskum og smooth cure varmebeskyttende spray- omtaler

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg sov veldig godt i natt og da frøkna kom tuslende klokken 07.30 kjente jeg meg overraskende uthvilt. Ryggen er dessverre ikke så mye bedre, men jeg overlever. Har heldigvis time hos manuellterapeuten i morgen så håper hun kan løsne det:) Jeg skulle egentlig fikse negler i dag tidlig, men hun som skulle gjøre det hadde glemt det så da var det bare å kjøre tilbake. Frisøren skulle komme hit etter det for å fikse håret mitt, men hun hadde glemt å skrive meg opp hun også :( Litt oppgitt var jeg her en liten stund, men siden jeg bare skulle bare ta litt striper og ta brazilian blowout på overhåret ble det til at jeg bare får ha ettervekst en stund til også gjorde jeg en blowout på håret selv, og det ble faktisk veldig bra:)

Nå har jeg også fått unnagjort regnskapet for november, vasket 2 maskiner klær og snart skal jeg ut i klinikken og jobbe litt så helt bortkastet ble ikke formiddagen allikevel:)

Blir litt tidlig blogging på meg i dag siden jeg har kunder ganske sent i dag. I dag blir det omtale av hårproduktene jeg begynte med da jeg satt på meg extensions:)


Hva sier produsenten om skummet?

"Hårskum som gir fantastisk volum og rotløft. Medium hold. Beskytter mot varmebehandling. Gir en fleksibel frisyre som varer hele dagen med god løft og hold fra røttene. Skummet er uten alkohol.

Bruk

-Påføres i håndkle-tørket hår helt inntil hodebunnen.
-Gre gjennom håret ved behov.
-Føn så håret med rundbørste eller annet ønsket stylingverktøy."

Min mening

Endelig et skum som ikke gjør håret mitt stivt og rart! Lukten er nydelig og det er lett å fordele i håret. Gjør ikke håret mitt fett heller. Nå som jeg har sveiset på hår så unngår jeg hårvask hver dag så det ikke blir så slitt. Problemet tidligere med diverse stylingprodukter er at håret mitt fort har sett fett og ikke så fint ut etter 1 dag uten hårvask. Det slipper jeg med denne. Jeg kjøpte min på blivakker for rundt 200kr så absolutt ikke en dårlig pris for et veldig godt produkt.

 

Og om den varmebeskyttende sprayen?

"Thermal Styling fra Joico er ideel å bruke før bruk av varmeapparater som rettetang og føner. Sprayen beskytter håret mot skade fra varme, og samtidig også fra luftfuktighet. Den gjør også håret glattere og mykere.
Påfør i tørt eller vått hår."

Min mening

Jeg sprayer over håret før jeg føhner eller krøller med krølltang (og etter at jeg har tatt i hårskum).

Jeg elsker ikke lukten av den, men den lukter ikke direkte ubehagelig heller. Håret mitt blir ikke tungt eller stivt av denne, faktisk så merker jeg den ikke i det hele tatt. Håret ser heller ikke fett ut når det har gått en dag. Prisen husker jeg ikke, men jeg kjøpte den i hvert fall på blivakker :) Løshåret mitt er enda ikke i nærheten av å være slitt så kan trygt anbefale denne om håret ditt jevnlig utsettes for varmeapparater:)

Ha en fin dag:)

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

02.12.2015 kl.12:51

Må prøve :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits