DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Interiør på hjernen..

Hei og god lørdag til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøkna sov helt til kvart på ni i dags å det er jo hva man kan kalle fantastisk luksus <3 Vi hadde ingen store planer for dagen i dag annet enn at vi har vært på besøk hos min venninne Anita og hennes barn, som også er mine fadderbarn. Victoria koser seg masse i selskap med andre, også er det så klart stas å leke litt med andre leker:)

Etter at vi hadde vært der dro vi på senteret sånn at jeg fikk min obligatoriske lørdagspizza på Egon. Deretter gikk jeg for å kjøpe meg nye truser av alle ting. Jeg har shoppestopp frem til romjulssalget, men nye truser måtte jeg bare ha da mine begynner å bli litt i overkant stramme i strikken + at de nok er modne for søplekassen. Fresht undertøy er aldri feil selv om man er aldri så gravid. Og med fresht mener jeg ikke trange stringtruser, men behagelige truser med litt blonder i strikken på. Deilig å ha på uten at man ser ut som bestemor :P Lille William fikk også litt nytt (elsker newbie serien på Kappahl) også hadde de selvfølgelig Black Friday priser på Frostklær så da fikk jo frøkna litt også :)

Nå har Victoria lagt seg, og hun sovnet faktisk med en gang. Ikke fått noe dupp i dag så hun var rimelig klar for å kose puta. Jeg er veldig klar for smågodt og litt tv-titting så skal straks komme meg ut å handle litt.

Jeg bruker mye av fritiden min på å se på ulike interiørblogger og interiørmagasiner om dagen. Jeg kan nesten ikke vente til hytta blir ferdig, men vi skal faktisk flytte mye av det vi har her hjemme til hytta, også skal vi fornye huset i stedet. Hytta kommer til å bli leid ut litt, og da er det like greit og ikke ha helt nye møbler der oppe. De møblene vi har her hjemme kommer til å passe veldig fint inn på hytta så det er ikke sikkert det blir kjøpt så veldig mye nytt til den, men vi må velge kjøkken og parkett + litt andre ting så klart:)

Her hjemme gleder jeg meg til det blir forandring. I det siste så har jeg lekt med tanken på å endre stilen hjemme totalt. Kunne tenke meg noe litt mørkere enn det vi har i dag. Liker godt de hvite gulvene, men kunne tenke meg noen mørkere vegger og mørkere møbler. Beige sofa var jo ikke så smart når man har småbarn så vi kommer garantert til å velge noe som både er fint, men også barnevennlig (les: flekker syns ikke så godt) :)

Jeg misunner de som helt uanstrengt ser hvilke farger og møbler som passer perfekt sammen. Det gjør absolutt ikke jeg, og stilen/smaken min er helt schizofren :P Burde vel strengt talt leie inn en interørdesigner for hjelp :)

Ha en super kveld videre:)

3 kommentarer

Maren

28.11.2015 kl.19:39

Veldig fine bilder:). Jeg liker interiør design veldig bra:), morsomt.

maristaveland

28.11.2015 kl.19:44

Fint innlegg :-)

Mittfamilieliv

28.11.2015 kl.20:03

Haha, godt det ikke bare er jeg som har litt schizofren smak :p

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits