DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Mason Pearson hårbørste - Omtale

Hei på dere og god fredagskveld :)

Håper uken har vært bra og at dere har en fin helg i vente:) Vi har ingen store planer enn at vi skal på Honningsvågrevyen på kulturhuset i morgen kveld og på søndag så jobber jeg kveldsvakt på sykehuset:) Frøkna har nettopp sovnet og jeg har skrevet ferdig journalene på dagens kunder i klinikken. Alle kunder får egen journal uansett hva slags behandling de tar. Da har jeg full oversikt og kontroll :)

I dag får dere en omtale av "kult"børsten Mason Pearson :)

Mason Pearson blir kalt hair-treatment børsten fordi den masserer hodebunnen, og framkaller naturlige oljer fra håret slik at det blir silkeblankt etter børsting. Du kan  børste håret hver dag uten å skade det. Du kan børste så mye og ofte du vil, denne hårbørsten vil ta vare på håret ditt, ikke slite på det. I tillegg er den laget slik at du lett får ut floker. Dette er veldig dyre børster, men til gjengjeld er de eksklusive og varer hele livet.


Jeg betalte 999 kroner på makestyle.no, og i noen salonger selges den for opptil 1500 kr. Leste også i avisen her om dagen at disse børste faktisk også selges i dyrebutikker for rundt 7-800kroner, men vet ikke om du får denne som er så stor der. Jeg har den største børsten i og med at håret mitt er både langt og tykt om dagen  :)

Jeg må si jeg var litt skeptisk, men også veldig nysgjerrig. Jeg snakket med ei som er frisør som brukte denne og hun sa den var verdt det.

Er den verdt det da? Faktisk så er jeg veldig begeistret. Den børster ut det lange extensionshåret mitt uten problemer og uten mye jobb. Det blir silkeglatt uten en eneste floke! Den er skånsom også for jeg mister ingen fester og den grer godt inntil hodebunnen sånn at jeg ikke får dreads innerst. Du kan også gre hår som er krøllet med krølltang uten at krøllene blir ødelagt. Revolusjonerende bra er den nok ikke, men om du har langt hår som det er ekstra viktig å ta vare på så er den en god investering. Det er tross alt en børste du kan ha resten av livet :) Har du 2 cm hår på hodet så dropper du det:)

Ha en fin kveld :)

 

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

20.11.2015 kl.20:57

oi, det var veldig forskjell på prisene ! den kunne jeg tenkt meg å prøve :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits