DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Julegavetips :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god start på uken:) Jeg sov godt i natt, og siden mannen stod opp med frøkna så fikk jeg sove litt lengre enn vanlig:) Det har vært full fart i klinikken med mange kunder, og laseren har også blitt brukt flere ganger i dag. Det er tydeligvis flere enn bare meg som gleder seg til å bli kvitt plagsomt kroppshår:)

Etter at jeg var ferdig med jobbing i 17.30 tiden så dro jeg, Kim og frøkna på senteret en tur for å kjøpe en soft is <3 Kanskje ikke noe alle får umiddelbart lyst på når snøen faller utenfor, men softis med sjokoladestrø er godt året rundt:) Victoria fikk litt nytt tøy (med frost så klart:P) og jeg kjøpte inn litt forbruksvarer til klinikken.

Victoria er nå i seng så da tenkte jeg dele noen julegavetips med dere:) Jeg har selv ikke begynt å handle enda, men har en rimelig god ide om hva jeg skal kjøpe så det bør jeg få unna på noen timer:)


Til mamma

Før det første må du tenkte på og faktisk spørre din mor om det er noe hun ønsker seg. Kommer hun med noe konkret så gjør deg selv en tjeneste og kjøp det hun vil ha. Om hun ikke kommer med et ønske så tenkt på hva som vil glede henne. Hva med teaterbilletter, konsertbilletter eller operabilletter om hun liker det? Hva med å booke fly og hotell og reise på en liten weekend sammen? Opplevelsesreiser er alltid en suksess:) Ellers så kan du kjøpe en god bok, en fint skjerf, duftlys, en god vin/champagne, deilige såper, bodylotions eller gavekort på velværebehandlinger. Hva en dag på spa for dere begge to? Kanskje har hun en sliten morgenkåpe som kan byttes ut? Kikk litt rundt neste gang du besøker henne:) Anbefaler å styre unna sminke og parfyme med mindre du kjøper noe du vet hun liker fra før av. En duft som er god i butikken og på deg kan lukte helt annerledes på henne.

Til pappa

Pappaer kan være en utfordringer da standardsvaret er "ønsker meg ingenting, har alt". Det sier i hvert fall min pappa:P Som regel får han skjorte, en klassisk genser, undertøy eller bøker. Kanskje litt kjedelig, men du må ikke finne opp kruttet på nytt heller. Det handler tross alt om å gi noe som kan brukes og som han blir glad for. Om faren din liker å gå på kino så kan gavekort på kino være en fin gave. Liker han hud og hårprodukter så kan det selvfølgelig også være en fin gave å gi. Hva med nye solide hansker, et skjerf eller en morgenkåpe? Du kan også gi bort en natt på hotell til foreldrene dine som de får sammen (eller om de er skilt så får han en hotelltur med den nye dama si:P). Om du har en singel pappa som bor alene så blir han sikkert glad for gavekort på husarbeid eller hjemmelagede middager. Ikke gi han gavekort på senteret da han fort kan glemme å bruke det:P

Til bestemor/bestefar

Disse kan også være en utfordring da de gjerne har alt de trenger. Det siste de som regel trenger er mer "nips" til hus og leilighet i hvert fall. Min erfaring er at besteforeldre setter veldig pris på noe personlig. Kanskje et fint innrammet bilde av deg og dine? Jeg husker et år jeg gikk til fotograf (da var jeg vel 22 år) og tok et fint bilde av meg og Fantos. Satte det i en fin ramme og gav til farmor. Hun ble veldig glad:) Om du har dårlig råd så kan et gavekort på husvask falle i smak. Du kan også gi personlige gavekort på middag, gressklipping etc. Gavekort på fotpleie og velvære er også en slager. Konsert/teater/opera/kino sammen med deg blir mange også sikkert glade for. Mange eldre sliter med å få stelt føttene sine selv så det er en veldig fin gave å få. Et fint skjerf eller et deilig pledd kan også være en god gave, men se hva han/hun har fra før av.

Til bror

Når det gjelder gaver til bror så er det selvfølgelig veldig aldersbetinget. Er din bror liten så blir han jo garantert glad for leker, er han tenåring så er vel penger og gavekort en hit. Har du en studentbror så blir han også garantert glad for et gavekort da studenter som kjent ikke alltid har så mye penger:) Er broren din en voksen mann så er det mange muligheter. Hudpleie, gode hårprodukter og gode kroppsprodukter (om han da bruker sånt), bøker, undertøy, en fin skjorte, favorittparfymen hans, barbermaskin (om den han har er sliten), en klassisk ullgenser i hans stil, gavekort hos frisør eller gavekort på senteret. Har han små barn og du har lite penger så kan du gi han gavekort på barnepass:)Til søster

Her er også gavene aldersbetinget, og det samme gjelder her som for små brødre og tenåringsbrødre. Leker når de er små og gavekort/penger i tenårene. Jenter ønsker seg generelt mer spesifikke ting enn hva gutter gjør så her er det bare å spørre. Gir hun deg ikke noe konkret så er alltid duftlys, kroppsoljer, bøker, såper og gode bodylotions deilig å få. Kanskje ønsker hun seg en hudpleieserie? Gavekort på velværebehandling? Om du som jente selv gir din søster noe så blir hun nok glad om du booker en natt på spahotell også så dere kan ha en jentetur med vin og behandlinger. Et par lekre øredobber, et fint skjert, nytt sengetøy, nye hansker eller fresht undertøy vil nok også falle i smak:) Om søsteren din har små barn så setter hun sikkert også pris på gavekort på barnepass.

Til kjæreste/mann

Dette er en utfordring for meg da mannen min aldri ønsker seg noe. Som regel har jeg tydd til opplevelsesgaver som f.eks billetter til konserter eller stand-up show + noe klær. Kjøp tøy du vet han kommer til å like da mannen din neppe blir glad for om du kjøper noe som absolutt ikke er hans smak. Størrelsen finner du i skapet hans, men husk byttelapp allikevel. Flybilletter og en hotellbooking i en storby er også en fin gave, det samme er 2 billetter til varmere strøk om du har råd og mulighet til det. Om favorittparfymen nærmer seg tom kan det også være en fin gave. Det samme kan hud og hårprodukter være om det er noe han bryr seg om. En hver mann vil nok også sette stor pris på personlige gavekort fra deg hvor du selv velger innholdet. Du kan f.eks lage et lite hefte hvor du har forskjellige gavekort med massasje, kile på ryggen, god middag, BJ eller hva nå enn kjæresten blir glad for. Gratis for deg, men garantert lykkefaktor hos den andre parten.

Til fadderbarn/nevøer eller nieser

Gjør deg selv en tjeneste og spør mor og far til barnet om de har konkrete ønsker. Spør også om klesstørrelse. Her gjør jeg det veldig enkelt og går ofte for praktiske gaver som ullundertøy, filmer (spør hva de liker og hva de evt har fra før), leker (igjen, spør hva de liker). Fine klær kan man alltid også gi ellers så kan man gjøre det så enkelt å gi et gavekort så kan barna få velge selv (eller foreldrene) :)

Håper du fikk noen tips du får nytte av:)

 

7 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 kl.20:20

Så gode tips :)

~Lin

16.11.2015 kl.21:16

masse flotte tips :))

FruTaraldsen

16.11.2015 kl.21:24

Sofie Caroline Nilsen: Takk :)

FruTaraldsen

16.11.2015 kl.21:24

~Lin: Tusen takk :)

Text by Tina

16.11.2015 kl.21:50

Så gode tips! :)

FruTaraldsen

16.11.2015 kl.21:51

Text by Tina: Tusen takk :)

Cathrine Narum

17.11.2015 kl.11:46

Mange fine tips :) Jeg har allikevel et gavetips til pappa som jeg vil dele: Hjemmelagde julekaker/julekonfekt! Min pappa elsker hjemmelaget marsipan, brente mandler, osv, så for 2 år siden fikk han det av meg. Han ble kjempeglad, spiste krukkene tomme og leverte dem tilbake til meg i januar/februar og sa at han ønsket seg det samme til neste år :p

Sånn sett er pappaer veldig enkle ;) Til bursdagen sin ønsker pappa seg hjemmelaget delfiakake, så det får han hvert år av meg! ;D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits