DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Supertilbud på hårfjerning med laser!:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag og har hatt en veldig god dag:) Jobbet i klinikken frem til kl 15  og har etter det bare kost meg med frøkna mi <3 Hun er heldigvis i bedre humør i dag enn i går:) Jeg skal snart reise for å få fikset neglene mine på Dal velvære, og det trengs siden det er 4 uker siden sist. Neglene der holder utrolig lenge så det kan anbefales:)

Ellers så vet jeg nå at min hårfjerningslaser kommer denne helgen, og i den anledning får alle kunder som bestiller time før klokken 10 i morgen 50% rabatt på første behandling:)Her kommer til informasjon om hårfjerning med diodelaser hentet fra min hjemmeside www.skinclinic.no

Mange sliter med uønsket hårvekst og barberer/vokser seg jevnlig for å bli kvitt dette. Med laserbehandling kan du bli kvitt hårene for godt.

Behandlingen foregår med diodelaser med radiofrekvens (nm 810).

Diodelaserbehandling for sjenerende hårvekst ble godtkjent av FDA (amerikanske helsemyndigheter) allerede i 1997. Det er vist i flere studier at varig hårreduksjon på kroppen kan oppnås.

Behandlinger skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, og det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid, og det er derfor det er nødvendig med flere behandlinger. For å bli kvitt hårene for godt er det vanlig med 4-6 behandlinger, men lyse hår/dunhår kan trenge noen flere behandlinger.

Det mest optimale er hår som er mørkere enn huden, der kan hårene forsvinne helt etter få behandling. Personer med mørk hudtype må regne med noen flere behandlinger.

Eksempler på områder og deres vekstsyklus.

Overleppe/hake ? 4-6 uker

Armhuler   8-10 uker

Bikini  10-12 uker

Lår/legger  12-16 uker

Rygg  8-10 uker

Er behandlingen smertefull?

Teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden, men siden laseren konstant flytter på seg så går behandlingen forholdsvis fort og er ikke veldig smertefull. Noen områder er mer sensitive som for eksempel brasiliansk (fjerning av alt hår i underlivet). Diodelaseren har en kjølefunksjon som reduserer sjansen for skader på huden.

Hvem kan ikke behandles?

Pasienter med diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen hudsykdom må ha en legekonsultasjon før behandling.

Pasienter som bruker medisiner som gir økt lyssensibilitet skal ikke behandles.

Områder med tatovert hud kan ikke behandles.

Gravide behandles ikke.

Forberedelser

Unngå overdreven soling og solarium i minst 4 uker før behandling grunnet risiko for midlertidige pigmentforandringer i huden.  Behandling er mest effektiv på lys hud så smør deg heller ikke med selvbruning før behandling.

Du skal ikke vokse eller nappe hårene de siste 4 ukene før behandling da laseren kun virker på hårsekker som inneholder hår i en aktiv vekstfase. Barbering skal du gjøre dagen før eller samme dag som behandlingen skal skje, og det er fint om du aktivt barberer deg i noen uker før behandling for at flest mulig hår skal være i en vekstfase.

Ikke bruk sterke kremer eller peelingkremer den siste uken før behandling.

Etterbehandling

Unngå sterk sol/solarium i 3 uker etter behandling. Bruk alltid høy solfaktor i ansikt i 3 måneder etter behandling selv om du ikke soler seg.

Etter behandling kan huden føles noe sår og den kan bli lett rød så unngå irriterende kremer og peelinger i minst 2 uker.For å bestille time så kan du sende meg melding via min facebookside SkinClinic Jessheim, på post@skinclinic.no eller på 47243036.

 

Ha en fin kveld:)

Én kommentar

Line Evjestad

09.11.2015 kl.17:10

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits