DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hudpleie på vinteren:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag. Dagen her startet litt før 07, og dagen har vært brukt til jobbing i klinikken og en time hos manuellterapeut. Ryggen har kjentes helt grei siste uken takket være henne! Skal fortsette å gå dit regelmessig for å forsøke å holde det i sjakk. Orker ikke tanken på å bli sittende i 10 uker som jeg ble sist. Det var nok de lengste ukene i mitt liv! Ellers så har vi bare kost oss hjemme i ettermiddag, og har brukt mye tid på dotrening også. Victoria elsker å sitte der, og siden hun er så flink (var faktisk tørr i dag tidlig og gikk rett på do for å tisse der) så blir det til at vi sitter en del på badet. Hun blir superstolt når hun får til noe der og klapper og roper hurra for seg selv. Supersøt <3

Nå er hun i seng, men jeg sitter nå her utenfor rommet hennes og følger henne regelmessig tilbake i sengen. Vi MÅ få slutt på dagsovingen asap for det tærer på humøret at vi alltid bruker minst en time på leggingen.

Ellers så har jeg fått noen forespørsler om jeg ikke kan skrive noe om hudpleierutinene nå som det er blitt vinter, så her kommer det.

Rens

Jeg bruker til hverdags en mild rens for fet hud fra Neostrata. 1 gang per uke bruker jeg foaming glycolig wash for en ekstra dyp rens. Denne er for sterk for meg til å bruke hver dag, men passer for eldre, grov og solskadet hud. Denne rutinen er lik sommer som vinter.

Serum

Jeg bruker et fuktgivende serum morgen og kveld. Mange foretrekker å bruke serum kun på kvelden, og alle bruker det kanskje ikke om sommeren heller, men huden min elsker fukten det gir så jeg kjører på året rundt.

Dagkrem

Jeg elsker skin active serien fra Neostrata. Det er en veldig aktiv anti-age serie med kraftige ingredienser. Om jeg bruker den serien hver dag så blir jeg i overkant stram i maska så derfor veksler jeg på mellom den og en lett fuktigivende krem beregnet på fet hud som fort blir blank. Også fra Neostrata selvfølgelig, og begge to med solfaktor som er et must året rundt.

Nattkrem

Skin Active er en favoritt også på natten, men den er sterk og nå på vinteren blir huden min ekstra tørr og da kan jeg ikke bruke den hver natt. I tørre perioder som nå så veksler jeg mellom skin active og en krem beregnet på tørr, fuktfattig og også eksemhud. Den gir rikelig med fukt uten at jeg blir kvisete nå på vinteren, men på sommerstid blir den alt for mye.

Fuktspray

Denne fra Avene er min favoritt, og den har også en veldig hyggelig pris på apoteket. Her får du mye for pengene. Jeg sprayer en dusj over ansiktet når jeg har sminket meg. Til vanlig så bruker jeg mineralfoundation (i pudderform) og litt rouge og solpudder i ansiktet, så denne bruker jeg rett og slett for å få sminken til å sitte godt og for å ikke se så matt ut i ansiktet.

Øyekrem

Nå for tiden så tester jeg ut denne øyekremen fra Neostrata som skal motvirke mørke ringer rundt øynene. Jeg har nettopp begynt med den, men førsteinntrykket er bra. Jeg bruker også skin active sin i perioder, men nå er jeg tom for den så da fikk denne bli med hjem fra klinikken.

De aller fleste har godt av å bytte litt på kremene de bruker da huden ofte forandrer seg i løpet av årstidene. Hudtypen vil alltid være den samme, men mange blir mer fuktfattige når kulden setter inn og vil da ha glede av å bytte til litt fetere kremer.

Ellers så anbefaler jeg at man vasker sminkekoster en gang per uke, skifter på sengen en gang per uke, drikker godt med vann, reduserer inntak av sukker og melkeprodukter, vitamintilskudd og  gode oljer. Mye som spiller inn på hvordan huden har det så en god krem kan ikke gjøre jobben alene.

Om du ønsker en vurdering av huden din og produktanbefalinger så er det bare å ta kontakt med meg på post@skinclinic.no eller 47243036. En konsultasjon er gratis. Sjekk også klinikken min på facebook (https://www.facebook.com/skinclinicjessheim/) og på instagram skinclinic_jessheim

Håper dere får en fin kveld:)

Én kommentar

~Lin

05.11.2015 kl.23:24

eg elsker serum og oljer, hater øyekremer og bruker dem kun om eg har mye poser....ellers er masker, rens og skrubber og sånne ekstragreier sånn som eg elsker. Nå kjører eg nett en runde med fruktsyrer denne uken for å få vekk noen porer som eg føler plutselig var veldig synlig :D

Anbefaler flere med sånn hudtype som deg å klikke på din blogg og sjekke ut neostrata..men de fleste med fetere hud er så forbaska livredd for å smøre seg...tullete spør du meg

FruTaraldsen

05.11.2015 kl.23:47

~Lin: Haha, hvorfor hater du øyekremer? :)
Fet hud må smøres som bare det hvis ikke ser den bare grusom ut. Rart at folk ikke skjønner det :/

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits