DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Krydret blomkålsuppe

Hei på dere og god lørdagskveld:)

Håper dere har hatt en fin dag. I dag var det min tur til å sove lenge, og det var veldig deilig. Victoria våknet en gang i natt, men sovnet heldigvis fort igjen. Hos henne så har feberen sluppet taket så hun har vært i ganske bra form i dag til tross for en litt stygg hoste.

Kim er fortsatt dårlig, og jeg er dessverre også fortsatt ganske dårlig. Halsen er ikke like vond lengre, men jeg nyser og snyter meg om hverandre. Har til tider feber også så denne helgen har virkelig ikke vært av de bedre. Jeg kjeder meg omtrent i hjel når jeg er sånn, og det er ikke så lett å underholde en vilter toåring heller. I morgen skal hun noen timer til mamma og pappa, og da tror jeg at jeg og Kim kommer til å innta horisontalen rimelig kjapt. Ikke for voksengøy, men for å sove vel og merke. Viltre barn er ekstra slitsomt når både mor og far i huset er skralle  :/

Vi kjøpte inn litt godt for søte skumle barn i går, men dessverre så har vi ikke fått noen på døren i dag. Vi var en kjapp tur i butikken i stad, så mulig noen av barna i nabolaget dukket opp da. Håper ikke de ringer på nå, for frøkna har endelig sloknet :)

Deler en god oppskrift på en litt annerledes blomkålsuppe med dere i dag.

Du trenger (4 porsjoner)

30 gram usaltet smør

600 gram blomkål i små buketter

1 hakket løk

1 dl hvitvin

Havsalt og svart pepper

Olje

1 toppet teskje med za'atar krydder

3 spiseskjeer olivenolje

1 spiseskje sitronsaftSlik gjør du

Smelt smøret på middels varme i en stor kjele. Ha i blomkål , løk og vin og la det koke i 15 minutter. Tilsett 7 desiliter vann, masse salt og litt pepper. Kok opp, ha på lokk og kok videre i 15 minutter. Kjør til pure i blender og hell suppen tilbake i kjelen for å varme den.

Bland oljen i en liten skål og drypp litt av blandingen over hver skål med suppe.

 

Ha en fin kveld <3

 

3 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

31.10.2015 kl.19:59

Hørtes utrolig godt ut :)

31.10.2015 kl.20:02

Nam! Dette så virkelig godt ut:) ha en herlig kveld;)

~Lin

01.11.2015 kl.00:18

elsker blomkålsuppe <3<3

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits