DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Rå favn håndkrem - Omtale

Hei på dere og god lørdag :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Full fart her fra tidlig morgen som vanlig. I dag kom frøkna tuslende klokken 19 og sa "båt båt" Det betyr vår og ungen hadde tisset gjennom alt som var. Da ble jeg fort våken og fikk ungen opp i badekaret:) Etter en vask tok jeg henne inn til oss hvor hun fikk kose seg med en melkeflaske før jeg kledde på henne og vi gikk ned for frokost.

Victoria har fått dilla på risgrøt så da spiste vi det med masse smør og sukker på begge to. Koselig og rolig morgen :)  Det var Kim sin tur til å sove lenge i dag så da han stod opp fortsatte vi den rolige trenden før svigerfar kom på besøk og vi dro på Egon for å spise. Koselig, men det blir ikke et rolig måltid med frøken fryd som henger med. Det er klin umulig å få henne til å sitte stille så da byttet vi på å følge med henne før og etter selve maten.

Da svigerfar hadde dratt kom Victoria sin fadder og hans kone på besøk og de ble her helt til Victoria la seg for en time siden. Hun herjer som vanlig mye og shower veldig når vi har besøk, og det blir hun naturlig nok varm av, men nå ble hun varmere enn vanlig og plutselig fikk hun feber nå rett før kveldsmaten. En paracet og kald melk måtte til så nå har hun nettopp sovnet. Blir nok ikke så mye søvn på meg i natt da jeg instinktivt våkner regelmessig for å sjekke at hun har det bra når jeg vet hun har feber :/ Krysser fingrene for at det går fort over:)

Kjører en omtale av denne håndkremen jeg kjøpte på RÅ i Sandvika for 1 uke siden.

Om serien

RÅ Organic Skincare er en økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Norge med omtanke for mennesker og natur. Produktene bygger opp hudens naturlige, sunne flora og inneholder DEBIO sertifiserte ingredienser som hver og en er nøye utvalgt! RÅ Organic skincare fremstilles på en skånsom måte ved hjelp av kaldpressing, dermed bevares den høye konsentrasjonen av naturlige virkestoffer. RÅ Oranic Skincare kjennetegnes ved rene og naturlige dufter fordi kun friske og essensielle planteoljer brukes i produksjonen.

 

Om håndkremen:

"FAVN håndkrem er en mykgjørende fuktighetskrem for tørre hender. Kremen inneholder økologisk kokos og sheas som gjør at den virker mykgjørende og roende. Titandioxide gir beskyttelse mot UVA, UVB og UVC-stråler"

Planen var å ha denne i vesken, men etter bare to dager løsnet hele lokket med tuten så nå må den stå på badet. Den kan fortsatt brukes, men i og med at den ikke henger sammen i det hele tatt så må den smøres med omhu så det ikke blir gris.

Jeg har tidligere testet en bodylotion fra RÅ som jeg var veldig fornøyd med (også i serien Favn), men denne håndkremen skuffer dessverre. Ikke bare på grunn av tuten som løsnet, men fordi den rett og slett ikke gir så mye fukt som mine vintertørre hender trenger. Favn skal være serien for tørr og sensitiv hud, men jeg føler denne håndkremen bare trekker fort inn uten å gjøre noe for hendene mine i det hele tatt..Lukten er nøytral, men til 250 kroner for 50ml  så forventer jeg mer enn bare en helt ok krem. Jeg tror jeg skal gå tilbake til HEMP håndkremen fra Body Shop fordi den vet jeg gjør susen for mine hender:)

Nå skal vi bare slappe i sofaen før sengen kaller om et par timer:) Satser på en rolig natt og en feberfri unge i morgen <3

Ha en fin kveld videre:)

4 kommentarer

Aleksandra

24.10.2015 kl.20:41

Den må jeg få prøvd ut. Nå mot vinteren så må jeg forberede meg på knuske tørre hender :( Håper du får en flott helg videre!

~Lin

24.10.2015 kl.21:17

eg er veldig glad i Dr organics royal jelly håndkrem -eg har niklel allergi, kontakteksem og tåler dårlig såpe og masse ting bla regnvær på hendene mine og denne er helt fantastisk....for eg slipper å bruke hydrokortison når eg bruker denne <3

MammaBoka

25.10.2015 kl.16:07

Du skriver alltid så mye bra!

Fast leser fra Larvik her!

Følger deg bestandig for du er så flink! :D

FruTaraldsen

25.10.2015 kl.19:15

~Lin: Da må den sjekkes ut :) Mener du har nevnt den før også, men har glemt det bort når jeg har vært på shopping :)

FruTaraldsen

25.10.2015 kl.19:15

MammaBoka: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits