DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Jeg har bestilt hårfjerningslaser til klinikken :)

Hei på dere og god mandag :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært fullt kjør i hele dag med både jobb og lek med frøkna så nå har endelig roen senket seg:) Kim sitt fly er litt forsinket så jeg skal snart reise til Gardermoen for å hente han. Han har vært på jobbreise i Barcelona helt siden fredag så blir godt å få han hjem igjen. Sover alltid litt dårligere når han ikke er her pluss at det selvfølgelig føles litt ensomt her på kveldene.

Jeg har ganske tett program hele uken, men skal heldigvis ha helt fri til helgen. Da planlegger jeg å ta med Victoria ut til hestene igjen. Hun har snakket masse om "Toja" og "Est" i dag :) Toja er altså det Victoria kaller seg selv:)

Ellers så har jeg bestilt laser til klinikken i dag, og det gleder jeg masse til. Laseren kommer i løpet av november:) Jeg har mange kunder som vil ha permanent hårfjerning så dette tror jeg blir en suksess :) Jeg hatt laser i bakhodet helt siden jeg startet opp, men det koster en del penger så det er først nå jeg ser at jeg har råd til det uten å ta opp lån:) Gleder meg til å fjerne mine egne kroppshår også for det er vel ikke sånn at jeg noen gang vil savne håret på leggene, under armene eller i skrittet:P For meg er det bare kjempedeilig og kunne kaste barberhøvelen for godt!


Eksempler på områder som kan behandles. Menn kan selvfølgelig også få fjernet hår på rygg og bryst:)Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg reiser så får dere ha en strålende kveld videre:) Jeg har dagvakt på sykehuset i morgen så planen er at jeg skal komme meg tidlig i seng ;)

2 kommentarer

Mathilde C. Bjørnseth

19.10.2015 kl.20:04

Skulle gjerne brukt laser å bli kvitt håret for godt, men er nok litt langt å reise til Jessheim :) Ha en fin kveld :)

Kamilla Haaland

19.10.2015 kl.20:56

Er det vondt å bli behandlet med den? Vet du hvordan de man kan kjøpe på elkjøp osv er?

FruTaraldsen

19.10.2015 kl.21:08

Kamilla Haaland: Det gjør litt vondt ja, men det er fort gjort :)Aner ikke hvordan de på Elkjøp er, men de du får kjøpt der kan ikke kalles lasere da det er ipl (intense pulse lightning). Ordentlige lasere skal kun brukes av leger og sykepleiere :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits