DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Første gang på hesteryggen <3

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg sov helt til 09.30 i dag (sammenhengende siden kl 01!!). Føltes fantastisk. Stakkars mamma og pappa derimot for der var frøkna våken fra23.30-04.30 :/ Heldigvis for dem så har ikke skjedd på veldig lenge når hun har vært der.

Jeg hentet henne i 13 tiden og da dro vi ut til min eks-svigermor sin stall som ikke ligger så langt fra oss. Her er det hester, katter, hunder og kaniner som man kan hilse på. Jeg vil jo gjerne at Victoria skal bli like glad i dyr som jeg er så det er klart jeg liker å ta henne med meg på sånne aktiviteter. Jeg tilbringer gjerne søndagene mine i en stall med jenta mi <3

Victoria spratt rett ut av bilen og gikk rett bort til de første hestene hun så. Den ungen finnes ikke redd! Vi hilste på alle hestene og de fikk også litt nyplukket gress. Vi koste med kattunger, hundene og kaninen også var det tid for at hun skulle prøve å få sitte på en av hestene der som heter Troll.

(Det er ikke strøm i gjerdet)

Troll er alt annet enn trollete da han er en gammel rutinert shetlandsponni som er vant til å ha små barn på ryggen. Kanskje ikke så små som Victoria, men han oppførte seg eksemplarisk.

Jeg regnet med at Victoria syns det var litt skummelt å sitte på hesten, men hun ville ikke av igjen! Ut i fra den erfaringen jeg har med hest så sier mange barn at de gjerne vil sitte på, men når de først blir satt på så hyler de og vil ned igjen. Burde jo kanskje skjønt at det ikke gjelder den lille tøffingen min for hun sa bare «mere mere» «litt til litt til». Da var det bare å finne en sal sånn at hun kunne sitte stødigere. Hun var både flink og rolig og holdt seg godt fast i håndtaket på salen. Jeg kjente meg faktisk litt sprekkeferdig av stolthet når jeg så hun virkelig koste seg der oppe, og jeg håper hun blir heste jente sånn som jeg var til jeg var 18 år.

Jeg syns det er veldig viktig at barn/unge interesserer seg for en idrett/aktivitet av et eller annet slag da det gjør at interessen for å sitte foran mobilen eller henge gatelangs blir mindre. Jeg bodde mer eller mindre i stallen fra jeg var 6 år til jeg var 18, og det tror jeg har hatt mye å si for hvordan jeg har blitt som voksen (og jeg må si jeg faktisk er fornøyd med den jeg har blitt som person). Jeg tror at det å tilbringe alle dager etter skoletid (og helger) foran en skjerm kan være veldig skadelig så her i huset skal det absolutt oppfordres til å delta på ting på fritiden. Hva slags idrett eller aktivitet er mindre viktig så lenge barna får gjøre noe de liker. Jeg håper så klart på en hestejente, men om hun skulle bli håndballfrelst så er det helt greit det også.

 

Før hylekoret skriker ut om hvor hjelmen er så kan jeg informere om at det vil bli kjøpt inn. Hadde ikke regnet med at hun faktisk ville ri og de hadde ikke noe der som passet. Vi gikk bare langs jordet og jeg holdt en hånd på dressen hennes og en i leietauet hele tiden så hun ble passet godt på:P

Frøkna sovnet i bilen etter vi hadde vært i stallen så jeg kjørte rundt med henne i 20 min før jeg måtte vekke henne (klokken var tross alt 16). Etter det så har vi bare kost oss hjemme og humøret hennes har vært på topp selv om hun på et tidspunkt tok på skoene og gikk til døren «mere hest?» Da jeg måtte si at det fikk bli neste helg ble det litt grining, men litt is kan løse alt så da koste vi oss med det.

Stemningen sank derimot betraktelig da hun skjønte at hun skulle legge seg for hun ville heller leke. Ergo ble det trassanfall til tusen fordi hun nektet å pusse tenner og ta på pysj. Flaks hun har en sta mamma også for jeg gir meg nemlig aldri:P

Ha en fin kveld videre:)

4 kommentarer

livettiliselin

18.10.2015 kl.19:55

Så fin blogg! ha en fin dag videre, kommentere tilbake?♥

kristine

18.10.2015 kl.21:03

Koselige bilder!

FruTaraldsen

18.10.2015 kl.21:03

kristine: Takk :)

Celina Berntsen

18.10.2015 kl.23:02

Så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits