DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Prøver konturering :)

Hei på dere og god fredag <3

 Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en fin helg i vente :) Jeg har hatt mye kunder i dag også, men i kveld så har jeg helt fri :) Har nettopp lagt Victoria så nå er planen et deilig bad og mange episoder med Justified (om du ikke har sett den serien så går den på TV2 sumo) :)

 Victoria sov heldigvis natten gjennom med unntak av 2 korte våkenperioder så da hun våknet så følte jeg meg ganske uthvilt også. Burde lagt meg tidligere, men fikk i det minste til en treningsøkt før første kunde :)

 Gjett hvem som ble sittende i sengen i går kveld og google på videoer av konturering alt for lenge? Det finnes veldig mange som er dyktige på sminke, og de har så mange tips og triks at jeg føler meg som den amatøren :)

Jeg har fått testet anastasia cream contour kitet i dag, og resultatet ble ikke så aller verst. Litt vanskelig å få det frem på bilde, men det ser ok ut i virkeligheten. Mannen syns i hvert fall ikke at jeg så rar ut, men heller ikke annerledes :)

Fargene i kitet er alt jeg trenger for å få jobben gjort, men jeg kjenner at dette ikke er noe jeg orker eller har tid til hver dag. Jeg liker heller ikke å føle meg så sparklet så jeg kommer til å holde meg til mineralpudder eller en lett foundation i hverdagen:) Men jeg syns sminke er gøy så jeg skal absolutt fortsette å eksprimentere med dette.

 Huden min blir heller ikke veldig glad av masse sminke så jeg er redd jeg hadde kommet til å få litt kviser om dette hadde blitt et hverdagsrituale:)

 Snille mannen min kjøpte nye sko til meg i dag

Frøkna gikk for Minnie Mus kjole og nisselue etter barnehagen i dag :P

Ha en fin kveld videre:)

2 kommentarer

Knutsens Verden

16.10.2015 kl.20:30

Ha en super fredag :)

~Lin

16.10.2015 kl.22:45

god helg <3

masse fine antrekk til frøken strøken :D

eg liker litt counturing..men eg går ikkje helt for Kardashian style hahahah

FruTaraldsen

16.10.2015 kl.22:48

~Lin: God helg til deg og :) Jeg går ikke for den stilen jeg heller, det blir litt to much for min smak ;)
Alt bra med deg?

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits