DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hirsegrøt :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Her startet dagen tidlig, og selv om det var Kim som stod opp så fikk ikke jeg sove igjen. Jeg er helt klar for senga nå, men får holde meg våken litt til :P

Jeg har vært hjemme og kost med frøkna, men også vært en tur på Egon med min venninne Lene :) Frøkna var da på besøk hos mine forelde. Der fikk hun også klippet den i overkant lange panneluggen sin. Jeg prøver jo å få spart den ut, men det er jo klin umulig å få den ungen til å akseptere spenner, strikk eller hårbøyle så det får vente litt til :)

Deler en oppskrift på hirsegrøt med dere i dag:) Jeg spiser havregrøt hver dag, men er egentlig ganske lei av det. Skal derfor prøve å spise hirsegrøt i stedet. Hirsegrøt er sunt og inneholder masse jern, B-vitaminer og magnesium:)

Du trenger (til 4 porsjoner)

4 dl hirseflak

1 liter lettmelk/mandelmelk/soyamelk

1 ts salt


Bildet er lånt fra tessadomesticdiva.com

Slik gjør du

Kok opp melken og dryss i hirseflak. La det koke opp og rør regelmessig. Blir grøten for tykk kan du spe på med mer melk eller vann. Smak til med salt til slutt. Av topping finnes det mange alternativer. Smør, sukker og kanel passer når man skal kose seg litt ekstra, men til vanlig er det bra med litt friske bær og kanskje litt sukrin for å få den litt søtere:)

Ha en fin kveld:)

 

Én kommentar

Henriette Honsrud

27.09.2015 kl.19:34

Det så godt ut!! Ta gjerne en tur innom min blogg også, da hadde jeg blitt glad :) Ønsker deg en super søndagskveld videre!

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits