DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

På seminar :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag og har hatt en skikkelig kosedag:) Klokken 14 dro jeg og gjengen jeg jobber på med sykehuset på seminar. Vi er på Color Magic og har kursen mot Kiel :) Jeg har aldri vært borte 2 netter fra frøkna mi så kjenner at det er veldig rart :/ Hun er 2 år så jeg tror ikke hun tar noen skade av det, men mammahjertet kjenner på det allikevel :) Neste uke blir jeg borte i 3 netter fordi jeg reiser til Ungarn med nødhjelp, så kjenner litt på dårlig samvittighet selv om jeg vet hun koser seg masse hos Kim og hos mamma og pappa som skal ha henne i natt:)

Jeg har nettopp gått tilbake på rommet mitt etter et undervisningsopplegg, måtte dessverre gå litt tidlig fordi jeg fikk veldig vondt i magen etter å ha spist maten som ble servert der. Må rett og slett bare slappe av litt i sengen før vi skal møtes til middag om noen timer.

Rommet mitt! Jeg har slått ut håret og booket meg en rederlugar helt alene. Det er deilig med litt luksus når man har husmorferie :)

Vin, druer, jordbær og sjokolade sto fremme på rommet. Den vinen får bare stå, men kan kose meg med resten :)

Savner denne jenta allerede :)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits