DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Avene xera calm A.D - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet dagvakt så er mildt sagt trøtt:P Frøkna er nettopp i seng og jeg vurderer å legge meg selv om ikke så alt for lenge. Trenger bare litt mat og litt egenpleie i form av et fotbad først:)

Før jeg gjør det skal dere få en omtale av avene sin bodylotion som jeg kjøpte da vi var på ferie i Spania :)

Hva sier produsenten?

  • En duftfri, beroligende krem for ansikt og kropp
  • Formulert med I-Modulia for å lindre kløe og inflammasjon
  • Inneholder Cer Omega og Avène Thermal Spring Water for å levere langvarig hydrering
  • Behandler og fyller i fuktighetstap på grunn av sensitive hudsykdommer, atopisk dermatitt og eksem
  • Huden føles mykere, roligere og mer behagelig
  • Ideell for tørre og ekstremt tørre hudtyper

 

 Jeg liker dette merket, og produktene derfra er rene og ikke fulle av parfyme og alkohol. Jeg har ikke en typisk atopisk hud, men den har tendens til å være sensitiv og blir fort tørr. Denne kremen er nok hakket for fet for meg for jeg må smøre og smøre for å få den til å trekke inn i huden. Sånt har ikke jeg tid til :P Kremen er som dere skjønner veldig fet, nesten så fet at den er vanskelig å klemme ut av tuben. En så tykk krem som dette burde komme på krukke fremfor en tube med alt for lite hull. Må virkelig bruke krefter for å få ut kremen :) Du trenger mindre enn du tror for å dekke hele kroppen så den er drøy i bruk.

Resultatmessig så er den helt grei. Jeg er fortsatt tidvis tørr på leggene, men den gir absolutt greit med fukt og er på ingen måte irriterende for huden. Ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men vil anbefale den til de som sliter med virkelig tørr hud og eksem på kroppen:)

Ha en fin kveld:)

Én kommentar

RebeccaHasselgard

31.07.2015 kl.10:17

Det er fine produkter! Selv prøvd :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits