DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Rå sjokoladetrøfler

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg var opp med frøken fryd i 06.30 tiden, og da hun reiste i barnehagen la jeg meg ned for å ta en powernap:) Har hatt noen kunder i klinikken nå, og om en times tid så skal jeg reise på kveldsvakt på sykehuset, men før det skal jeg dele en oppskrift med dere:)

RÅ SJOKOLADETRØFLER (sunne) :)

Du trenger

2 SS rå kakao

1 dl havregryn

50 gram dadler (uten stein)

5 SS vann

1 vaniljestang (frøene)

Kokos

1/2 ts fiberhuskSlik gjør du

Legg dadlene i vann i 20 min. Kutt dem deretter opp i småbiter. Bruk omtrent 5 SS av vannet fra dadlene og ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til det blir en jevn masse uten klumper. Om du ikke har en foodprosessor kan du knuse havregrynet i en pose og blande ingrediensene veldig godt sammen. La deigen hvile, og ha i mer vann og deigen er for tykk.

Form små kuler. Dypp hendene i vann for at de ikke skal feste seg. Det blir ca 15 trøfler.

Rull trøflene i kokos til de er helt dekket og la de stå i kjøleskapet i 30 min før de nytes :)

Ha en fin dag videre:)

Én kommentar

Silje Lien - Designbloggen

23.07.2015 kl.19:44

Åååå, det så godt ut!:D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits