DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Skulle så gjerne..

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her gikk alarmen, det vil si Victoria, av i 06 tiden så da var det bare å komme seg opp. Spiste frokost og lekte litt med henne før Sheena leverte henne i barnehagen. Jeg var både trøtt og kvalm så måtte legge meg litt nedpå før første kunde i klinikken. Fikk så klart ikke sove, men slappet i det minste av 1 time så tok jeg meg en liten løpetur. Skulle gjerne ha spurtet en mil på 40 min, men det ble heller kombinert powerwalk og småjogging for jeg fikk så hold :/ Løpeformen min er virkelig bedriten, men gir meg i det minste litt cred for at jeg prøver:)


Klinikken har vært stappfull, og vi har også hatt besøk av en journalist her i dag som har intervjuet oss angående au pair ordningen. Kommer på trykk om et par dager:) Etter at frøkna la seg har jeg hatt 2 kunder så nå har jeg endelig fått satt meg ned for dagen. Jeg er kjempesliten, og selv om det er flere ting jeg gjerne skulle og burde ha gjort (rydding i skaper, vaske kjøkkenskap innvendig/utvendig, gjort regnskap etc) så orker jeg bare ikke nå. Jeg må legge meg for i morgen er det dagvakt på sykehuset, og jeg har full klinikk etter jeg kommer hjem, ergo jeg må være uthvilt.

Kjenner at jeg er ekstra sliten på grunn av svangerskapet så ting som ikke haster eller må gjøres det må jeg la ligge. Må prioritere helsen min og den lille babyen i magen :)

Ha en fin kveld :)

8 kommentarer

snippen

20.07.2015 kl.21:27

Håper du hadde en god dag da! Ha en fin kveld videre :D

Hadde forresten satt veldig stor pris på om du tok en tur innom min blogg :)

cuskima

21.07.2015 kl.00:45

fint med mann da....han kan jo vaske litt :D

FruTaraldsen

21.07.2015 kl.05:48

cuskima: Jepp, men han er ute og maler trappen på klinikken etter jobb denne uka, så han ligger ikke på latsiden han heller :)

cuskima

21.07.2015 kl.12:46

wow flinke han

dere er begge flinke....altså står på :D

FruTaraldsen

21.07.2015 kl.19:53

cuskima: Ja, han er virkelig flink :) Er veldig fornøyd med han altså, ikke mange som står på sånn :)

cuskima

21.07.2015 kl.22:08

er viktig med en sånn i hverdagen.....mange klager på sine..veldig viktig å være fornøyd og skryte ;D

FruTaraldsen

21.07.2015 kl.22:16

cuskima: absolutt :) Mange klager er vel og merke berettiget, men om alt ved typen din er dritt bør man kanskje vurdere å gjøre det slutt :)

cuskima

21.07.2015 kl.23:18

enig med deg.....mange krever for mye også.....at alt skal være perfekt..da tenker eg ofte hvor perfekt er du :P

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits