DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Clinicare block silky cream spf 30 - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen grytidlig da en liten frøken kom løpende inn på soverommet kl 04!!! La henne tilbake i sengen sin, skiftet bleie og gav henne en melk. 40 min senere kommer hun løpende igjen... Jeg rakk selvfølgelig ikke å sovne for det var snorkeorkester inne på rommet. Samme prosedyre gjentas, men da klokken er 05.30 skjønner jeg at håpet om at hun skal sovne igjen er ute. Ungen er lys våken :O Står opp i halvsvima og finner frem frokost. Ungen vil selvfølgelig ikke ha! Ser litt på barnetv og heldigvis sitter hun rolig. Ser at hun er trøtt, så hvorfor hun ikke vil sove er et mysterie.. Jeg vil i hvert fall veldig gjerne sove så vekker mannen kl 07 så han tar over, og jeg kryper  opp i sengen for noen timer igjen.. Heldigvis fikk jeg et par timer på øyet for det var opp for å jobbe i klinikken.

Det har vært full fart i hele dag, og nå sliter vi med å få lagt henne. Stuptrøtt, men vil ikke sove :P Vi har også gått til innkjøp av en diger trampoline i dag så den har allerede blitt hoppet på før leggetid. Ungen blir gjennomsvett :P

Kjenner det blir tidlig kvelden for min del i dag, men først en omtale av Clinicare sin solkrem som jeg brukte når vi var på ferie :)

Hva sier produsenten?

Beskytter huden mot skadelige miljø og ultrafiolette stråler fordi den har fremragende ultrafiolett blokkerings effekt og hudbeskyttelses effekt. Egner seg til alle hudtyper, også sensitiv hud, forsyner huden med vegetabilske ekstrakter, næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Teksturen blir myk som silke.

Hovedingredienser: Ultrafine particle TiO2, gold and silver extracts, Portulaca extract, Schizophyllum commune hypha culture solution, Allatoin, Rosehip oil, Sheabutter, Vitamin-E, Natural vegetable complexes.Lover den det den holder?

Vel, jeg brukte denne hver eneste dag, flere ganger om dagen, og jeg ble ikke solbrent :) Den påstår den skal holde i 13 timer, men skal du være ute i solen så må du absolutt smøre deg ofte. En gang om morgenen holder IKKE!

Det jeg var mest spent på med denne var om den gav meg kviser. Jeg får ofte kviser av solkrem, og det fikk jeg denne gangen også, dog ikke så ille som jeg ofte får. Lukten er god, og kremen er superdrøy i bruk. Solkrem er ikke noe man skal "spare" på, men denne trenger du virkelig ikke mye av for å dekke hele ansiktet og halsen. Jeg brukte den også på brystet, og selv etter 3 uker så er det masse igjen av den.  Av det jeg har prøvd av solkremer til ansikt hittil så leder denne definitivt :)

Pris: 299kr

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

Nakta

11.06.2017 kl.20:33

Hei

Vet du hvor man kan få tak i Clinicare block silky cream spf 30 som du skrev om i din blogg, til en rimelig pris, ikke mer enn 300 - 350 kr?

Uhyre vanskelig å finne ut av dette, og ingen vet.

FruTaraldsen

12.06.2017 kl.15:47

Nakta: Hei :) Dessverre så vet jeg ikke om noen som selger denne lengre:/

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits