DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Microinjector på min hud:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har pause nå for å hente Victoria, og skal være med henne før hun legger seg :) Etter det skal jeg som vanlig ut i klinikken og jobbe igjen :) Småtrøtt i dag siden frøkna våknet masse i dag, men fikk sove litt på morgenen så føler meg ikke så aller verst:)

I går kveld gjorde jeg en microinjector behandling på meg selv, og i dag er jeg rimelig rød i ansiktet. På bildene under har jeg på litt Foundation for å dekke over den verste rødheten. Vil jo ikke skremme kundene heller:) Grunnen til at jeg selv tok denne behandlingen er arr på hakepartiet, kinn og en rynke på halsen som irriterer. Har også noen lyse strekkmerker på innside lår og hofter/utside lår som jeg vil bli kvitt.

En kunde ble faktisk kvitt strekkmerkene sine på bare 1 behandling, så jeg er spent på hvordan effekt dette vil ha på meg:) Har ingen forhåpninger om at det vil holde med kun 1 behandling, men strekkmerkene våre er ganske like så det er lov å håpe. Må presisere at kraftige strekkmerker trenger mange behandlinger for å bli borte, minst 5-7 behandlinger må man regne med dessverre :/

Microinjector og microneedling fungerer på samme måte, men jeg foretrekker å jobbe med maskin fremfor rull. Kommer mye bedre til og man kan justere nålelengde og fart etter hvor man jobber.

 

En annen ting jeg bare må skrive litt om er disse hjemmerullene som folk kjøper. Noen kjøper til og med ruller med dype nåler på ebay, og det skremmer meg at folk holder på med sånne behandlinger hjemme. De du kan kjøpe lovlig i Norge har ikke så alt for lang nålelengde, men det uansett ekstremt uhygienisk å bruke samme rull flere ganger. Det er mange bakterier i huden, og disse blir du ikke kvitt med litt desinfeksjonsspray som følger med disse produktene. En annen ting er jeg har sett at flere reklamerer med at slike behandlinger hjelper mot akne. Har du masse kviser må du for all del ikke gjøre en microneedling behandling da du drar "gørra" rundt i hele ansiktet og risikerer å gjøre problemet enda verre!

Enda merkeligere er det at de skriver at man skal gjøre dette hver eneste dag. Det henger ikke på greip da huden bruker rundt 4 uker på å fornye seg. Det blir med andre ord helt meningsløst å "rulle" ansikt og kropp hver eneste dag.

Dessuten blir nålene sløve.Her har du et eksempel på hvordan en vanlig nål ser ut i mikroskop etter bruk. Det sier seg selv at slike typer produkter kun skal brukes en gang!Enkelte ting skal man gjøre hos profesjonelle selv om det selvfølgelig koster litt mer.

En behandling med microinjector i min klinikk koster 1500kr første gang og 1200kr andre gang, men da får du resultater også:) Jeg bruker selvfølgelig sterile engangsnålehoder, du får bedøvelse og huden blir godt renset med klorhexidin først.

Ha en fin dag videre:)

 

3 kommentarer

cuskima

13.07.2015 kl.15:12

eg er så glad du skriver om de grusomme rullene......folk er galen..wtf med å stikke seg i trynet mange ganger i uken?????? og de skjønner overhodet ikkje hva acne er....eller kviser...BAKTERIER de skrubber vi ikkje på og sprer rundt i fjeset.....hallo.....og hold deg unna ting som trigger acne

Acne er jo overproduksjon av testotesron og noe som ofte skjer som følge av at folks lever ikkje renser kroppen optimalt....og da kjøre på med antibiotika som i segselv er en gift som fjerner gode baskelusker også er jo tullete.....

alt som påvirker hormonene lager acne og kviser....derfor må man være flinkere å spise renere og sunnere....

FruTaraldsen

13.07.2015 kl.18:56

cuskima: Helt enig :/ Noen trenger dessverre antibiotika, men tror nok det deles ut i litt for stor grad det også :/

cuskima

13.07.2015 kl.19:30

altfor stor grad.og vaccutane ol

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits