DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Quinoagrøt med vanilje og mandel

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet "bare" til 17.30 i dag så nå er frøkna i seng, og jeg er glad jeg ikke skal så mye mer i kveld. Denne uken har jeg jobbet hver eneste kveld etter at hun har lagt seg så nå er det deilig at jeg ikke må ut i klinikken igjen:) Denne uka har det vært så sinnsykt mye og gjøre, og jeg tar helgen med god samvittighet nå :) Skal få til kvalitetstid med meg selv, med frøkna og med min venninne Lene:)

Jeg har faktisk tenkt til å utføre en microinjectorbehandling på meg selv i kveld. Hadde nemlig en kunde i går som var så glad for hun hadde blitt kvitt strekkmerkene sine (lyse og ikke veldig store) på kun 1 behandling. Det er helt fantastisk, og siden hennes strekkmerker ligner de jeg har på hofter og lår så må jeg prøve jeg også. Går selvfølgelig over ansiktet mitt også da jeg har noen små arr jeg gjerne vil bli kvitt også.

Deler en oppskrift med dere i dag, og det er quinoagrøt som står på menyen:)

Du trenger:

- 2 dl mandelmelk

- 1 kokt quinoa

- 1 dl mandelmasse

- 4 ss chiafrø

- 2 ss lønnesirup

- 1/4 ts mandelekstrakt

- 1/2 ts vaniljeekstrakt

- Smaksett med stevia

- Pynt med kuttede mandler

 Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i et syltetøyglass og la det stå i kjøleskapet over natten. Helt nydelig til frokost <3

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

Charlotte og Sarah

10.07.2015 kl.19:47

Åhh nam, det så utrolig godt ut :-)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits