DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Decleor nourishing body milk - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Vi sov helt til 09 i dag siden frøkna var hos mamma og pappa, og etter en god frokost gikk jeg ut i klinikken for litt jobb :) Heldigvis ikke så mye på programmet i dag ellers annet enn pakking, og det er jeg snart ferdig med:) Frøkna sover duppen sin så da benytter jeg sjansen til litt avslapning før reisen starter :) Flyet går ikke før kl 19 og vi lander i 24 tiden så det blir en lang kveld og natt. Ideelt sett så hadde vi flydd midt på dagen, men nå ble det bare sånn denne gangen. Når vi drar tilbake går flyet kl 07, og det er enda verre for da må vi reise fra leiligheten klokken 04 :/Kan ikke si jeg gleder meg til det heller.

Victoria er heldigvis en veldig blid jente så sånn sett er det greit å fly med henne da hun ikke skriker, men suser rundt i flyet og hilser på alle i stedet:)

Før vi drar kjører jeg en omtale av denne bodylotionen fra Decleor som jeg kjøpte fra nettsiden parfyme-klikk.no (pris for denne er 300 kr).

Hva sier produsenten?

"The perfect body moisturiser for dry skin. With its creamy and velvety texture, DECLÉOR Aroma Confort Systeme Corps Nourishing Body Milk envelops the skin in a protective and comforting layer of moisture to reduce feelings of discomfort, tightness and roughness. Nourished immediately, the skin enjoys a lasting comfort.

Active ingredients:
- Blackcurrant Seed Oil
- Shea Butter
- Kiwi Essential Water
- Orange Essential Water
- Chestnut Milk
- Rose"

Dette er en krem som gir deg en skikkelig luksusfølelse. Det er i mine øyne ikke en body milk da den er ganske tykk i konsistensen. Den trekker godt inn i huden og etterlater den ikke seig og klissete.

Den har en mildt parfymert lukt, men den blir ganske raskt borte etter påføring, og det er jeg glad for da jeg ikke liker at det lukter sterkt av kremene mine.


Jeg må bruke ganske mye krem for å føle meg gjennomfuktet, så den er ikke veldig drøy i bruk dessverre. Men når prisen er såpass bra, og huden min liker den så kommer jeg nok til å kjøpe den videre også:) Huden skinner uten å være fettete og det er ikke antydning til tørre partier:) 

Ha en fin dag videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits