DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Spraytan hos Spa Lounge i Lillestrøm :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her startet dagen grytidlig med en frøken som våknet klokken 06, og siden jeg jobbet sent i går så sovnet jeg ikke får godt over midnatt heller. Er rimelig trøtt, men skal vel holde ut noen timer til :) Jeg har jobbet på formiddagen i dag, og når jeg var ferdig med det så dro jeg til Spa Lounge Lillestrøm for en runde spraytan. Spa Lounge holder til midt i Lillestrøm, og driver også med vipper, negler, hud etc:) Fikk et veldig godt inntrykk av jentene som jobbet der, og det virket definitivt som om de kunne sakene sine:)

Sist jeg tok spraytan var for 2 uker siden (et annet sted), og det var for det første så mørkt med en gang at det var skremmende. Jeg var flekkete! Etter 3-4 dager begynte fargen å renne av, og det er ingen underdrivelse å si at jeg ikke var spesielt fornøyd. Gleder meg til å se endelig resultat denne gangen, og har stor tro på at jeg ikke ser ut som et fargekart om få dager:) Dette var mer den spraytanen jeg tok hos min eks-svigermor når hun holdt med det for mange år siden. Den gangen hadde jeg en nydelig glød i huden i flere uker:)
Fargen jeg har tatt i dag ser superfin ut, og jeg har fått en nydelig glød fremfor å være like brun som en fra Somalia.  Dette er definitivt vanedannende :)

Spa Lounge finner du på facebook HER og på Instagram (spaloungenorge) :) Prisen er veldig bra også, kun 350 kroner:)

Sist så jeg sånn ut (nesten) så dette kan bare bli bedre:PHa en fin dag videre:)

2 kommentarer

Anneli Aaland

29.05.2015 kl.16:56

åh, lyst til å ta det selv!

Grethe Borgård

16.07.2016 kl.11:25

Hvor lenge varer fargen og hva koster det ?

FruTaraldsen

16.07.2016 kl.21:09

Grethe Borgård: Det varer cirka 7-10 dager og koster 499kr. Jeg har også spraytan i min klinikk på Jessheim og det koster 399kr :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits