DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Få oversikt over syklusen :P

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove lenge i dag, og har hatt en veldig fin dag :) Jeg tok med meg frøkna til Elixia så hun fikk herjet litt mens jeg hadde en halvveis bra treningsøkt :) Har blitt dårlig med trening i det siste så må bare tvinge meg i gang :) Ellers så jobbet jeg i klinikken mens frøkna sov, så dro vi en tur til mine foreldre, og Victoria ble igjen der noen timer mens jeg dro hjem og ordnet det siste i garderoben min før Kim skal begynne å male. Mye papirer man samler på seg, så greit å få ryddet det unna og kastet også. Trenger ikke skattepapirer fra 2010 lengre :P

Frøkna er nå lagt på lading og jeg skal egentlig ikke noe annet enn å lade meg selv jeg heller :) Føler jeg har fått gjort en del fornuftig i dag så nå fortjener jeg en avslappende kveld :) I morgen er det min tur til å stå opp med frøkna så bør være fornuftig og legge meg tidlig:)

Ellers så tenkte jeg tipse dere som også er prøvere eller dere andre som vil få kontroll på syklusen om en app så heter noe så sjarmerende så menstrual calendar :) Denne brukte jeg da vi prøvde å lage baby sist, og den gav meg god kontroll på hvor i syklusen jeg var, og det var fint å kunne gå tilbake for å se når jeg hadde blitt gravid. Mange benytter seg av sikre perioder når de har sex, og det er ikke at jeg anbefaler det som en trygg metode, men her er det i hvert fall mulig å få en grei oversikt over trygge og utrygge perioder.

Her ser dere oversikt over Juni. De grønne dagene er forventet eggløsning, mens de rød prikkene er forventet mens. Man legger selv inn når man har mensen så regner den ut for deg når du har eggløsning (du kan selv velge lengde på syklusen din, alle har jo ikke 28 dager). Appen er forresten gratis :)

Her kan man legge inn verdier/aktivitet selv.

Man kan også legge til symptomer om man har det. Dette har jeg aldri brukt, men sikkert fint for de som vil ha full oversikt :)

 

Nå skal jeg kose meg med pizza og godteri, så får jeg trille opp i sengen etter hvert :)

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

RebeccaHasselgard

23.05.2015 kl.22:09

Den appen har jeg og, kjempekjekk! :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits