DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Joico hårolje - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Snuppa var vanskelig å legge i går, men sov helt til 09.30 i dag så jeg føler meg uthvilt. Vi har vært på Elixia en tur og mens frøkna sov en dupp så ordnet jeg meg litt. Skal på middag med avdelingen på sykehuset i kveld, og det blir koselig :) Ellers så har vi bare lekt og holdt på i hagen, og nå er jammen meg Kim og Victoria ute igjen. Den ungen elsker å leke ute, og sånn håper jeg det fortsetter. Jeg har ikke noe i mot at barn ser på tv, men noen har jeg inntrykk av drar den litt vel langt og bruker tv'n som en slags barnevakt :P

Kjører en omtale av håroljen fra Joico som jeg har brukt en stund nå. Det var en venninne som anbefalte meg denne, så da måtte jeg jo prøve:)

Hva skriver blivakker om produktet?

"En olje som er like så effektiv fuktbehandling som et stylingprodukt. Det har aldri vært enklere å style håret. Du får vitalitet og et flott, glansfult hår.K-Pak Color Therapy kontrollerer det ytterste skjellaget og dermed forsegles hårfargen lengre.
Inneholder Bio-Advanced Peptide Complex som er den nye ingrediensen i Joico produktene. Ved å etterligne den nøyaktige peptidkjeden for å optimalt reparere og beskytte håret, går Bio-Advanced Peptide Complex ? utover alle grenser Ikke bare reparere den eksakte områder av skadet hår, men forebygger også fremtidige skader ved å lage et molekylært beskyttende skjold rundt hårets strukturer."Pris:

www.feelunique.com : 174 kr

www.blivakker.no 239 kr

Er jeg imponert?

Ja, det er jeg faktisk! Den tynger ikke håret, er superdrøy i bruk og håret ser virkelig flott ut med bare noen dråper av denne :) Lukter godt uten at det blir for mye gjør den også:) Anbefales på det sterkeste:)

Ha en bra kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits