DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Grøt :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har fått sove godt i natt, og formen er stigende :) Skal straks av gårde til memira Lillestrøm for en sjekk av synet etter laseroperasjonen:) Øynene føles bra og synet er perfekt så føler det er litt unødvendig, men må vel bare dra for en sjekk :)

Etter sjekken blir det jobbing i klinikken også skal jeg kjøre aupairen min på flyplassen. Hun skal til Paris for å besøke en venninne. Jeg er litt misunnelig :) Deretter er det et par kunder til i klinikken før jeg skal kose meg med jenta mi og mannen i kveld :)

Jeg har fått dilla på havregrøt i det siste, så dette spiser jeg til frokost hver dag :)

Havregrøt med friske bær

Du trenger (4 personer)

6 dl vann

1/2 ts salt

2 dl store havregryn

Blåbær

Slik gjør du:

Vann med salt og gryn kokes opp til ønsket konsistens. Jo kortere koketid dess mer koketid jo mer tyggemotstand.  Serveres med friske blåbær og litt sesamfrø :)

Ha en fin kveld :)

2 kommentarer

Daniel Miller

15.04.2015 kl.11:24

mmm, elsker hjemmelagd havregrøt! Ha en fin dag :)

FruTaraldsen

15.04.2015 kl.14:27

Daniel Miller: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits