DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Blowout :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Full fart hele dagen her som vanlig. Frøkna våknet kl 06 i dag, men sov heldigvis hele natten. Jeg har "bare" hatt kunder fra 11-16 så litt tid til å slappe av i dag har jeg hatt. Jeg er fortsatt ikke blitt helt frisk, og det er nok min egen feil da jeg virkelig har problemer med å slappe av. Burde begynne å meditere eller noe i den duren for å lære meg å koble ut.

Nå har frøkna sovnet og jeg skal straks reise for å fikse på sveisen (det er heldigvis noe som er avslappende for meg). Etter at jeg stripet håret for noen uker siden mistet jeg blowout effekten, og siden jeg har elsket å slippe glattejernet så går jeg for en ny runde. Passer bra nå like før vi drar på ferie igjen også :) Veldig veldig deilig å tenke på at det kun er litt over 2 uker til vi drar.

Mange er nysgjerrig på brazilian blowout, og de produktene jeg bruker når jeg gjør dette er fra merket cadiveu.

Hva sies om behandlingen?

Cadiveu Frizz out er en ekstrem Keratinkur behandling. Plastica dos Fios som produktet heter, styrker, glatter og jevner ut håret, og gir en intens glans.

Hair Plastic Surgery er en del av BR Beauty gruppen . Denne gruppen er også eier av CADIVEU Profesjonelle og Brasil Cacau, de er representert i over 50 land. Hair Plastic Surgery ble etablert i 2007. Den ble utviklet som løsningen på behovet av et langvarig naturlig, kjemikaliefritt produkt som glatter og styrker håret.

Produktene tilbyr, itillegg til sin mykgjørende glansfulle effekt, utskifting av aminosyrer til hårstråene. Produktserien har aktive ingredienser fra acai, som er en kraftig antioksidant, og aminosyrer som fremmer den generelle helsen til håret.

Hair Plastic Surgery styrker og jevner ut håret, gir intens glans og en maksimal disiplin.
Det anbefales for bølgete, brusete og krøllete hår, for å rette ut, styrke håret, få sunnere og blankere hår med eller uten andre kjemiske hårbehandlinger.
En annen avgjørende faktor er at behandlingen ikke vil påvirkes av tidligere eller framtidige behandlinger og produkter.
hår. 

Man slipper å bruke rettetang og behandlingen varer opptil 3 mnd.Behandlingen passer alle slags hårtyper.
Du trenger ikke å ha krøller for å ta den.
Det unike med behandlingen er at håret uten bruk av hverken rettetang eller mye hårprodukter oppnår et silkemykt resultat.
Hvordan fungerer behandlingen?
Med hjelp av de naturlige ingrediensene Açai ? en kraftig antioksidant ? og aminosyren Arginin ? en bestanddel i keratin ? repareres hårstrået og oljen som brukes legger seg som en hinne for å beskytte håret. Oljen legger seg som en type protein hinne rundt skjellaget og håret blir glatt og mykt. Fordi behandlingen ikke er permanent, vil hinnen gradvis forsvinne og du kan fylle på med ny behandling om du ønsker å beholde det silkemyke, glatte resultatet.
Dette er en behandling som gjør håret sunnere for hver gang man utfører den.
Dette er på ingen måte en anti- permanent!
Cadiveu frizz out keratin behandlingen legger seg som en hinne rundt hårstrået, og slites gradvis bort.
En anti permanent trenger inn i hårstrået og endrer hårets naturlige bindinger med kjemikalier og ødelegger håret. Det blir matt og livløst.

 

Jeg elsker det, og det sliter faktisk ikke på håret :)

Ha en fin kveld :)

10 kommentarer

cuskima

08.04.2015 kl.20:13

eg hadde fått makk hadde håret mitt vært glattere enn det er.

Etter eg var syk forsvant krøllene mine og håret blir fett bare eg ser på det. Samt det ser UT som 1/3 av håret mitt.

Vet faktisk ikkje hva løsningen skal bli,kanskje permanent. Men siden eg har hår til nedfor BH stroppen så blir ofte permen stygg...er bare at eg vikkje ha kort hår.....kort glatt hår hadde eg dødd av.....blir mye topp og kammer og knuter du :P

Lykke til hos frisøren :D:D kose deg og slappe godt av :)

FruTaraldsen

08.04.2015 kl.23:06

cuskima: Haha, jeg har skikkelig bølgete og brusete hår så for meg er det luksus og slippe føhning og rettetang :) Alt som sparer meg tid om morgenen er jeg glad for :)

Glatt helt kort hår hadde nok ikke vært noe for meg heller :)

Tusen takk <3

cuskima

08.04.2015 kl.23:13

ja hadde folk kunne bare klippet skikkelig så var det jo greit,men her vil de klippe meg enten i kort bob eller litt skrått foran og lange lengder.

Mitt hår trives best med skikkelig 80talls klipp....men folk kan ikkje sånn lengre. Hadde eg hatt krøllene mine hadde eg glatt klippet det selv....for da ser man ikkje om noe er bittelitt skjeivt,men siden håret er nå spaghettirett så ser du ALT og eg klipper meg jo max engang pr år fordi eg hater frisører.dsv elsker frisører men hater resultatet hahaha

FruTaraldsen

09.04.2015 kl.13:35

cuskima: Huff, mange som sliter med der :/ Mamma et frisør og det har vel bare skjedd et par ganger at andre har fått klippe meg :)

cuskima

09.04.2015 kl.13:58

Eg syns det er HORRIBELT at DEN lange utdannelsen du tar for å bli frisør i Norge gir så elendige resultater.

I UK og US tar du 6 mndrs kurs og blir flinkere enn du blir på skole her.

I tilegg er opplevelsen i UK fex hundre ganger bedre enn 90% av frisørene her.

De bruker tid, ser på håret FØR vask kjenner på tyngden skjekker virvler snakker med deg. Mens her dukkes du under vasken og trekkes som en klissblaut katt foran et speil mens de grer ut håret ditt og sier hvordan vil du ha det....eh eg vikkje, i wanna get out :P

De har ingen ide om hvordan håret oppfører seg tørt og i verste fall glatter de det og klipper så når håret ditt tørker normalt hjemme....er hele håret skjeivt fordi du aldri bruker strykejern og glater håret til 2 mm hjemme...

De beste frisørene i Norge er menn, preferablet homofile menn, de finner ut hva DU kler best og er veldig opptatt av at du skal se best ut når du går derfra-en damefrisør klipper litt tupper event for mye tupper, klipper håret litt opp med sånn ekkel tannsaks enda du sier nei og så blåser de håret til du ser ut som en sky og så sprayer de deg ned så du holder på å dø hahahaha og skal selge alle produktene de bruker på deg. Og når eg kommer ut er håret helt flatt fordi de ikkje hører på meg og mitt hår liker ikkje så mye produkter ;/

Eg bruker null og nix i håret.....må gi bort hårspray og mousse og sånt før de blir for gammel...eg bruker ikkje sånt-kanskje litt hårspray innimellom og tørrshampoo.....ellers er klippen alpha omega for håret.....men nå ser eg ut som en vissen palme på håret hahahahahaha :D

FruTaraldsen

09.04.2015 kl.15:01

cuskima: Hahahahaha, nå fikk jeg en god latter :)

cuskima

09.04.2015 kl.15:12

så bra :D vi Må le litt også :) ha en strålende dag nå er det jobb :)

FruTaraldsen

09.04.2015 kl.15:53

cuskima: Ha en strålende dag du og :) Jobb her også :)

cuskima

09.04.2015 kl.22:07

<3

Ida

09.07.2017 kl.01:37

Hvor kjøper du disse produktene? 😁

FruTaraldsen

07.08.2017 kl.22:35

Ida: Kjøpt på eBay :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits