DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Kokosolje - bruksområder

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Gårsdagen var kaos med lite søvn, dagjobbing i klinikken, køhelvete og kveldsvakt på sykehuset. Kom hjem kl 23 i går og heldige meg fikk sove en hel natt for første gang på 2 uker!! Frøkna sov helt til 07, og de 7 timene jeg fikk sammenhengende var gull verdt :) Vi har vært i påskefrokost i barnehagen nå, og snart skal jeg avgårde på påskelunsj på sykehuset. Når jeg er hjemme fra det så blir det jobbing i klinikken frem til 17, og etter det blir det avslapning hjemme med mann og barn :)

Denne uken har jeg testet koksolje til alt mulig.. Mange sverger til dette som det ultimate skjønnhetsmiddel, og nå måtte jeg prøve selv. Jeg kjøpte Cocosa på helsekosten (168 kr for 500 ml). Den er i fast form, men smelter lett.

Jeg har brukt den som bodylotion på natta, har blandet den med sukker for å lage kroppsskrubb, har brukt den som hårkur over natten og jeg har brukt den som ansiktsmaske. Jeg har også hatt en liten dæsj i smoothien når jeg har laget det.  Rimelig anvendelig produkt :).

 Så hva er dommen? Jeg digger det :) Håret ble silkemykt etter en natt. Det jeg gjorde var at jeg vasket håret og tok i kokosoljen. Lot den være i håret i 40 min før jeg skylte håret med vann og flettet det. Håret var fett som fy for oljen gikk selvfølgelig ikke ut med bare vann, men fikk av det verste sånn at ikke hele senga ble full av kokosolje. Morgenen etter vasket jeg håret som vanlig og tok i balsam. Håret kjentes veldig deilig ut, så dette er absolutt en billig og god hårkur:)

Som bodylotion trekker den seg overraskende fort inn, og huden føles ikke klissete heller. Jeg hadde regnet med at det ville håpløst å bruke kokosolje som bodylotion, men det funker faktisk veldig bra:)

Som skrubb fungerer den også veldig bra. Ta en passende mengde i en skål og rør ut med sukker/salt eller havregryn for en veldig mild skrubb. Ikke skrubb ansiktet med salt eller sukkerkorn!

Som ansiktsmaske er den også fin. Renset huden og smurte oljen rett på huden og lot den ligge på i 20 min. Tok den av med vann og litt rens for å få av alt og smurte meg som vanlig. Kjentes deilig ut:)

Dette er virkelig et multiprodukt som jeg digger :)

Ha en flott dag videre:)

9 kommentarer

spisogspar

27.03.2015 kl.10:07

Det har jeg ikke prøvd før! Takk for tips!

cuskima

27.03.2015 kl.12:54

men lukter det ikkje veldig kokos? eg hater den lukten..blir skikelig kvalm..

Iselin Renée

27.03.2015 kl.16:57

Kokosolje kan brukes til utrolig mye :)

FruTaraldsen

27.03.2015 kl.18:02

cuskima: Lukter faktisk veldig lite :) ekte kokos lukter ikke så mye, men kokos i parfymevariant og krem stinker ofte :/

FruTaraldsen

27.03.2015 kl.18:02

Iselin Renée: absolutt :) Ha en fin helg :)

cuskima

27.03.2015 kl.19:13

ok..eg har spist en ekte kokosnøtt engang og syns det stinket og var skikkelig brekkemiddel...så derfor lurte eg ang oljen...tror noen må vise meg -eg kjøper ikkje en hel og så er det fælt :D

Chrisbeeblack // Christine

28.03.2015 kl.20:31

Alltid vært nysgjerrig på kokosolje, for det er jo en vidunderkur for mange som du sier! Må nok kjøpe meg en tub med kokosolje selv :)

FruTaraldsen

28.03.2015 kl.23:58

Chrisbeeblack // Christine: Det burde du :) Billig og bra :)

Chrisbeeblack // Christine

28.03.2015 kl.23:59

Ja det tror jeg nok :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits