DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Neostrata lotion plus - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Det blir et tidlig blogginnlegg i dag siden jeg har nettopp kommet inn fra klinikken og nå skal jeg straks reise på jobb på sykehuset. Jeg forspiste meg på pizza og smågodt i går, og sprengte kalorigrensene mine så jeg stod opp litt tidlig og tok en liten cardioøkt i garasjen før jeg begynte å jobbe. Sovnet tidlig i går så ble hele 10 timers søvn. Føler meg ny :) Victoria sov hos mamma og pappa i natt, og det hadde gått kjempefint, og Kim skal snart hente henne :)

Jeg har en hektisk uke i vente med masse kunder i klinikken og 2 nattevakter  på sykehuset + at Kim er en del borte med jobben. Heldigvis har jeg snille foreldre og en fantastisk aupair som hjelper meg så familiekabalen går opp :)

I dag kommer en omtale av lotion plus body lotion fra Neostrata, og denne har jeg gledet meg til å dele med dere:)

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser: 15 % glykolsyre

En intensiv, eksfolierende lotion for kroppen. Fremmer celleaktiviteten dypt nede i huden og bidrar til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst. Anbefales også til føtter og albuer. Kan med fordel brukes ved keratosis pilaris.

Det er sjelden en body lotion imponerer meg. Jeg er fornøyd bare huden kjennes fuktig ut og ser fresh ut, men denne er i en klasse for seg selv! Jeg har ingen problemer med huden med kroppen, men noe nupper her og der får jeg og leggene mine blir fort tørre. Det er jeg ikke lengre nå etter å ha brukt denne en måneds tid for denne gjør virkelig noe med huden. Den skal kun brukes en gang per dag (gjerne på kvelden) i første omgang da den kan bli litt sterk, men jeg bruker den innimellom morgen og kveld uten at huden har reagert negativt på det. På dagtid bruker jeg som regel davines olje, men denne er alltid fast på natta. Huden min kjennes silkemyk og jeg er absolutt ikke tørr på leggene lengre. Jeg smører også hendene mine med denne før jeg legger meg.

Den er luktfri og er veldig drøy i bruk. Trekker godt inn i huden og etterlater ingen merker:) Passer ikke for veldig sensitiv hud :)

Pris 399 kr for 200 ml.

Har lest omtaler av den på ulike nettsider (mest amerikanske), og det er mange som elsker denne :)

Ha en fin dag:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits