DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Besteforeldre som stiller opp!

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har nettopp kommet hjem fra svigerfars sitt 70 års lag. Vi spiste middag på Mirabell i Lillestrøm og etterpå dro vi hjem til han for kaffe, vin og kaker. Har hatt det kjempehyggelig, men nå var det godt å komme hjem og ta på seg morgenkåpa og smette føttene ut av stilettene og inn i tøflene :P Deilig å slippe ut magen litt også etter hvitløksbrød, pizza, kaker og ikke minst masse hvitvin :) Ser ut som om jeg er 5 mnd på vei!

Victoria er hos mamma og pappa, og jeg innrømmer glatt at det er superdeilig med en kveld og en natt med barnefri, og det får meg til å tenke på en av dagens snakkiser, nemlig innlegget skrevet av Thorbjørn B Steen, fødselslege og 4 barnsfar, som har skrevet et innlegg på klikk.no om dagens besteforeldregenerasjon. Innlegget kan du lese HER. Han skriver om at dagens besteforeldre er på nachspeil og har selvrealiseringsorgie og aldri har tid til barnebarna. Han kjenner noen som helt har sluttet å spørre besteforeldrene om de kan passe barnebarna for å slippe krangel.

Innlegget får meg virkelig til å tenke på hvor utrolig heldige vi er som har mine foreldre i nærheten som stiller opp for oss. Mine foreldre er fortsatt i jobb, men tar seg allikevel tid til Victoria flere ganger i uka, og har henne gjerne på overnatting et par ganger i måneden, ikke fordi de må, men fordi de vil. Da jeg var liten var jeg hos mine besteforeldre hele tiden, og jeg har utrolig mange fine minner med dem. Farmor lever enda, men bor i Nord Norge så jeg har ikke vokst opp i hennes hjem på samme måte som min mormor og morfar. Jeg gikk ikke i barnehage og mine foreldre jobbet, så mine besteforeldre var min "barnehage" :)Da vi  planla bryllup og huskjøp var jeg veldig klar på at jeg ville hjem til Jessheim for å ha foreldrene mine i nærheten i og med vi ønsket oss barn. Det har vi ikke angret et sekund på. Uten de så hadde vi vært mye mer låst enn det vi er, og alle som har hatt små barn vet hvor slitsomt og tøft det kan være. Det er ikke det at jeg forlanger at de skal stille opp for oss hele tiden, men jeg hadde syns det hadde vært utrolig trist om de ikke var interessert i å bli kjent med barnebarnet sitt! Jeg håper Victoria og fremtidige barn får et like godt forhold til sine besteforeldre som jeg hadde til mine. Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk beholde de lengre, men jeg husker de utelukkende med glede og gode minner:)


Jeg syns besteforeldre skal få leve som de vil og få reise så mye de ønsker, men det nytter ikke å klage på at barnebarna aldri besøker deg når du blir gammel og ensom om du aldri tok deg tid til dem da de var små heller :)

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

cuskima

28.02.2015 kl.22:32

eg elsket min bestefar<3<3<3

og eg lånte nabogårdskonen til bestemor.

Mine foreldre er døde så min fars kon er bestemor for min datter.....og de har et sterkt forhold og snakkes mange ganger i uken. Vi bodde i samme hus som dem til min far døde og da ble ting anderledes......men de fant sammen igjen......og det er eg glad for. Uten henne i perioder -når eg har vært syk har hun passet hundejentene og hjulpet med flytting og guri vet hva....- så hadde ting vært uendelig mye vanskeligere..

heldige dere :) Og gratulerer til jubilanten :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits